BOKSUG

Äntligen dags för en ny bok! Jag älskar ju att läsa men sen Lou kom har jag inte läst en enda bok. Igår tänkte jag att, varför sitta och slökolla på en serie och surfa runt när jag lika gärna kan läsa en bok istället?! Sanne och jag messade iförrgår och hon skickade en bok hon läser, så kom jag på att jag faktiskt också kan läsa på kvällarna haha. Har typ glömt att böcker existerar.

I alla fall så ska jag beställa hem lite nya böcker men började med en bok vi redan har hemma som jag varit taggad på sen jag gav den till min kille. Hört så mycket bra om den! Han har inte läst den ännu så jag har börjat nu. Vet att han kommer älska den så ska tvinga honom att komma in i samma mode som mig sen 😉 Hann läsa en bit igår och jag är redan hooked och tycker den är så intressant.

Imorse vaknade Lou 6.30 och jag var inte lika pigg som henne men nu myser vi och hon leker lite själv. Vi ska dra ut till nån park sen när lillan sovit sin nap. Så peppad på att min kille är ledig idag och att vi kan ha en heldag ihop hela familjen. Plus att min rygg är så öm nu att jag inte hade orkat bära Lou upp och ner idag heheeee. Den där jävla trappen…. såg att dom hängt upp en lapp att den är klar 22/7 dvs en vecka mer än dom sa först :)) Nä ska inte vara negativ men min kropp går typ sönder. 6.5 v kvar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.