NATIONALDAGSFIRANDE

Bildbomb på Lou!!!! Men hur gullig är hon idag? Sveriges nationaldag! Hon hade en rosett på huvudet och tyckte det var jättekul att ta av den varje gång jag satte på den :)) Är så pepp på en dag med sol och familj!

Känns verkligen som att man börjat ”fira” efrer att det blev en röd dag. Var tvungen att googla vad det ens betyder med Sveriges nationaldag. Jag är pinsamt dålig på historia, har verkligen aldrig varit intresserad och det är som att min gärna inte kan lagra sånt. Men jävlar vad jag kan komma ihåg annat.

Nu sover lillan och jag ska strax ta ut Loki, sen ska vi hänga på den lilla strimman sol som finns på balkongen innan vi köper nåt gott och sätter oss i någon park. Tror att jag ska byta kläder på Lou dock för tänkte köpa jordgubbar och vill inte få fläckar på den sjukt fina klänningen från Livly. Hon har en annan otroligt fin därifrån i garderoben som hon ska ha på midsommar om det är fint väder (hoppas!!). Nä nu är det dags att fånga den MAGISKA dag. Puss och hoppas ni får ett jättefint firande!

3 reaktioner på “NATIONALDAGSFIRANDE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.