MÅNDAG OCH MINISEMESTER

Hej bloggen! Ska berätta mer om mina dagar sen men tänkte börja med att säga att vi har ett nytt poddavsnitt uppe 🙂 Vi fick efterfrågan att göra värsta dejterna igen och vi fick in så många sjuka historier!!!!!

Senaste dagarna har pappa varit på besök och jag tog faktiskt några dagar off utan dåligt samvete. Har blivit bättre på det sen Lou kom! Eftersom jag fortfarande är hemma med henne kan jag lätt känna mig lite slut på när jag stressar över jobb också, MEN sen hon kom har jag blivit så bra på att bara varva ner och vara i nuet. Det har jag verkligen varit i helgen! Varit ute och njutit i det fina vädret och Lou har varit så nöjd.

Igår fick L dock feber så nu blir det lite hemmamys istället hehe 🙂 Hon sov 18-09.15 inatt sen nu har hon snart sovit i 2 h så antar att hon sover bort allt = skitbra! Hon är fan exemplarisk sjuk, hon har druckit massa vatten, käkat massor och sovit massor så hon kanske lyssnar på mina råd. Igår var hon så himla ledsen, hjärtat går ju sönder. Får se status på henne när hon vaknar om vi kan ta lite frisk luft eller stanna inne.

Kikar in senare, ville mest säga hej och att podden finns uppe! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.