EFTER SEMESTER

Peppen efter att ha varit lite ledig utbyttes plötsligt till… det här! HAHA! Asså livet som morsa är inte alltid on top 🙂 Lou drog på sig sjukaste förkylningen med feber, och smittade mig. Det har som alltid varit ett helvete med Lous sömn när hon är sjuk. Hon får panik av att sova, gråter och vaknar hela tiden. Kvällen med näsblod var efter 5 h försök att lugna mitt lilla hjärta bredvid mig och få henne att komma till ro, hon låg mellan mig och min kille och hatade mig för att jag försökte söva henne, sen körde hon upp fingret i näsan på mig och tryckte till rejält. Kände bara att det blev varmt i ansiktet, kollade ner och ser mörkt. Satan. Sånt man får garva åt sen! Andra bilden är kl 04.30 när Lou vägrande somna om igår och sjuka morsan fick gå upp :)))) MEN jag grät en skvätt, sen så ändrade jag inställning och tänkte skitsamma, det är vad det är. Och som med allt annat kommer det också gå över. Men det är helt ok att gråta en skvätt ändå känner jag.

Mina dagar har gått 100% till Lou och eftersom hon sovit så dåligt har jag inte haft så mycket tid till något annat förutom min egen sömn. Vi brukar dela på natten, min kille brukar ta henne fram till 03/04 sen tar jag över när hon är såhär. Lite trötta föräldrar här kan man säga! Tänker på alla som är ensamstående och inte har någon avlastning. Det är helt otroligt vad man kan göra för sitt barn och vilka superkrafter man får.

Nu har hon i alla fall äntligen somnat för sin nap efter 1 h och jag har kraft att jobba lite. Mår bättre idag men inte helt hundra! Har verkligen varit i en liten dimma sista dagarna när man zoomar ut och fokuserar på att klara varje dag. Så pepp på att det ska bli friska tider här hemma och jag kommer uppskatta det till 1000. Har hört att barn blir väldigt sjuka i början på förskolan så jag antar att vi får vänja oss? Ska i alla fall ge Lou probiotika när hon börjar och hoppas att det kan boosta henne lite.

Ville bara ge en liten ärlig uppdatering på senaste dagarna. Tänkte först posta hur kul vi haft innan men nu får ni lite real deal först haha. Puss

11 reaktioner på “EFTER SEMESTER”

 • StrongerMama skriver:

  Men shit vad läskigt! De där små fingrarna kan verkligen ta sig in överallt, sötnosar. Söta men jobbiga kan de vara.
  Kämpa på bara, värsta tiden är snart förbi finis. <3

 • Anna skriver:

  Jag är ensamstående mamma till en snart 17 månaders liten tjej sen hon va strax innan året med enorma sömnproblem. Har många ggr känt att jag bara kommer braka ihop pga sömnbrist. Framför allt har mitt jobb blivit påverkat och egentid har inte funnits på kvällarna. Energipåfyllning har varit svårt att hitta. När jag tyckte det va som jobbigast sa en till mig. – Ta det som för vad det är och acceptera situationen.
  Jag va tom så arg på mitt barn att hon alltid sov på mig, jg va tvungen att ligga brevid för att skulle sova vaknade 3-5ggr mellan 19-23. Fick ingenting gjort.
  Men jag accepterade det, slutade klaga och livet blev lättare. Tog det för vad det va och kände samtidigt att jag klarar detta. Det är bara en period i mitt liv(några år) sen blir det förmodligen bättre. Jag snittar runt 4-6h sömn per natt vilket jag aldrig trodde va möjligt ens ??.

 • Johanna skriver:

  Åh, trist men krya på er och hoppas ni får sova lite 🙂

 • E skriver:

  O meningarna på slutet är just varför jag älskar din blogg o alla dina sociala medier. Ingen försköning. Utan bara verklighet på gott o ont<3 hoppas det vänder snart för er

 • E skriver:

  Hej! Jag fick med ett barnfinger i näsan av min 10 månaders lilla flicka och blodet sprutade ur näsan:( Inte lätt med sjukt barn och sjuk mamma. Kämpa på och massa krya på er❤

 • Ida skriver:

  Älskar dig för din ärlighet skönt att se att kaoset inte bara är hos en själv ❤️

 • lissel skriver:

  Vilka mysiga dagar ?? älskar bandet mellan kusinerna

 • Josefine skriver:

  Åh, ett litet tips inför förskolan! Jag jobbar med det (just småbarn) och det stämmer att de ofta blir sjuka. Ett misstag många föräldrar gör är att de är så jävla stressade över sina arbeten och inte vill VABa mer än absolut nödvändigt. Även om de värsta symtomen är över så skickas barnen till förskolan och är då mottagliga för andra barns bakterier och blir sjuka igen, med en ny förkylning. Aldrig fattat varför man inte är hemma längre så immunförsvaret hunnit bygga upp sig. Vet inte hur många gånger jag fått ringa till vårdnadshavare för att skicka hem barnen IGEN för de inte orkar med verksamheten eller sig själva. Och så blir personalen sjuka och vi måste ta in vikarier och vårdnadshavare klagar på att vi tar in vikarier… när bacillerna kommer från deras sjuka barn som inte får vara hemma tillräckligt länge :’D Hahaha…

  Tycker så synd om mina små älsklingar i alla fall och önskat så många gånger att föräldrarna kan chilla med sina arbeten. Det är såhär det är att ha barn på förskola och man får vara beredd på att va hemma 🙁 menar inte att du kommer vara sån, men nån kanske läser och fattar..

  • Alexandra Bring skriver:

   Åhh fattar att folk är taggade på att jobba men ? får låsa in Lou haha! Hoppas folk tänker till lite ❤️

   • Josefine skriver:

    Hahaha, ja, måste vara ett ständigt dilemma att ha! Men det kommer nog gå fint för er ? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.