HELGEN SOM VAR

Nu tänkte jag försöka summera dagarna som var när pappa plus familj var på besök! Vi hängde vid Karlbergs slott och njöt av det magiska vädret på fredagen.

Sen följde jag och Lou med Vickan hem. Medan Vickan fixade käk badade jag tjejerna och höll ett öga på dom. Ellie hade värsta Alex-helgen och ville hänga med moster massor. Så mysigt! Idag facetimade vi och hon grät när vi la på <3333 Hoppas barna blir friska snart. Dom har ett bollhav hemma som Lou älskar. Om det inte vore för att jag inte hade orkat med alla bollar och inte har något bra ställe för det hade vi skaffat ett!

Sen käkade vi sjukt god middag innan jag och Lou begav oss hemåt.

Hemma satte jag på EM-kval och njöt av kvällssolen. Så otroligt mysigt ljus i vår lägenhet. Nästa sommar blir det att njuta deluxe. Nu har dom även täckt vår andra balkong så the summer days here are over så att säga. En månad drygt kvar innan vi får hiss igen i alla fall!!! Nedräkning. Nästa vecka tror jag vi drar iväg ett par dagar om vädret ska vara så bra som det står =) Ganska trött på att sitta inne nu.

När min kille kom hem kollade vi på Better call Saul som är vår nya serie. Tycker den är oväntat bra. Gillade inte alls Breaking bad men den här gillar jag!! Efter det tror jag vi ska se Big little lies (orkar inte googla om det är rätt namn ?).

Lördag = en ny dag vid slottet. Så galet bra väder Stockholm bjöd på! Lou gillar inte att bli buren av andra än oss och hon trivdes så bra hos sin morfar. Så fint att se!

Här satt dom och hängde solo. Vi vart så glada att hon börjar kännas mer trygg och kul att se henne med min pappa så. Väldigt fint 🙂 Tyckte bilden var jättefin. Smygfotade när jag såg dom sitta där. Det satt en dam bredvid som jag inte tog med, såg ut som hon satt och funderade på ifall det var pappas kiddo eller inte haha.

När vi skulle hem besannade jag en dröm. Jag har alltid varit avis på alla barn i vagn så jag frågade om min kille kunde köra mig haha. Det gjorde han utan att fråga. Vet att han i smyg tycker jag är väldigt rolig. Tok-Alex. Åkte dock inte så långt för var rädd att vagnen skulle paja. Hade inte känts värt.

Lou hängde med pappa och kollade bak och undrade vad fan jag gjorde i hennes vagn.

Gjorde kycklingen i ugn som jag delat här tidigare. Den gick hem! Inte helt fel att ha den som rester i kylen sen. Mums.

På söndagen (hade bara bild från story, sorry för emojin haha) blev det solofrulle på balkongen innan jag insåg att det var jävligt kallt. Farsan drog hem efter en mysig helg. Vi gick och åt en brunch på ett café i närheten och en sväng till lekparken. Efter det blev Lou hängig och sen dess har jag varit förkylningens fånge!

Nu väntar jag på att min kille ska träna klart och har beställt hem mat. Så pepp på att se vår serie, han får fan skynda sig. Vi hörs sen babes!

Ps Lou somnade utan att gråta nyss. Det går framåt här hemma!!!!

5 reaktioner på “HELGEN SOM VAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.