LIVET

Hej gullisar! Hur mår ni?

Vilken panghelg jag haft. Började med en middag på Berns i fredags (mmmm) och igår blev det en heldag i solen + grill och häng hos min killes kompis med Vickan & Erik. Kidsen röjde runt på gräsmattan och det var LIFE. Sen poddade jag och Vickan. Fotade seriöst ingenting lör-sön, helt sjukt! Antar att det betyder att jag njöt.

Idag blev det parkhäng, en liten middag på ett café bredvid oss och nu ser jag och min kille på en serie + drack just upp en lyxshake (banana split mmmm). Enda problemet är att jag är känslig mot mycket laktos så vi får se om det var värt det haha!

Nivån när man råkar doppa ett gammalt hundben Lou lagt på bordet i smältost. Var ca 2 sekunder från att stoppa in det i munnen haha!!!! Så avslutas min toppenhelg.

JAG ÄLSKAR SOMMAR.

4 reaktioner på “LIVET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.