MINISPA

Hej fina! Hur mår ni? Själv känner man sig som en ny människa. Lou har sovit i 1.5 h och sover än, DRÖM. Jag tvättade håret i lugn och ro, när hon fortfarande sov bestämde jag mig för att slänga på både ögonmask (den är från Lancome och är SÅ jävla bra) samt en återfuktande mask från Paulas Choice. Har slarvat med allt kring det yttre när vi var sjuka och det ploppar fram nya saker varje dag i mitt ansikte. Ovälkomna gäster så att säga. Kändes riktigt skönt och fräscht.

Igår sov min mammas kille hos oss och Lou blev så taggad när hon vaknade och farmor var här <3 Dom lekte hela morgonen och jag hade tid att städa, fixa, äta frukost tillsammans osv. Det var jättemysigt! Vi spelade dock kort och snackade till typ 01 inatt men det var det värt 🙂

I veckan har vi också besökt Lous förskola, pirr!!!!! Förstår inte att hon kommer sitta där själv på dom små stolarna och äta lunch med sina kompisar. Fick i alla fall ett bra intryck och det känns lite bättre inför inskolningen. Men det är så sjukt. Att hon ska vara där. Utan mig. Kommer grina så mycket första dagarna och hålla mig hemma på standby. Hoppas att hon kommer trivas och få kompisar. Separationsångest från min sida deluxe. Jaja, två månader att njuta ihop med vårt vanliga liv. Kommer sakna lilla trollet så mycket i början. På tal om lilla trollet, hör att hon är vaken nu. Vi hörs sen <3

13 reaktioner på “MINISPA”

 • Emma skriver:

  Skulle tro att du menar din killes mamma, inte din mammas kille ?

 • Johanna skriver:

  Jag skulle skriva samma. Tror du menar din killes mamma (: Kramis

 • Emmy skriver:

  Så lik Vickan på bilden!! Brukar inte tycka ni är så lika annars men trodde nästan det var hon först haha

 • Elin skriver:

  Var kommer toppen/klänningen ifrån? Du e så snygg!

 • StrongMama skriver:

  haha vilken rolig text det blev, trötta mamman över tangenterna. Söta! ”Din killes mamma”… 🙂
  Jag kommer ihåg hur jag var med mina bebisar. Vet inte varför jag var så överbeskyddande och ”ägande” på något sätt. Hade gärna velat att mina svärföräldrar hade varit mer delaktiga i mina barns liv men kankse det var mitt fel? Kanske de kunde ha visat mer intresse? Men jag vill helst stänga in mig med mina barn, ville se allt de gjorde, inte missa en sekund, bara vara med de, kunde inte vara utan de, ville höra de andas, se de le, se ögonen, munnen, allt och jag litade inte på någon. Jag hör ju nu att det inte låter bra. Men nu är det försent, de finns inte hos oss mer, svärisarna alltså. Så det är fint att din killes mamma kommer över och är delaktig.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha indeed!!!! Åhh förstår det. Jag har också varit väldigt hönsig men det börjar bli mycket bättre nu <3

  • Sandra skriver:

   Jag är likadan nu, jobbig känsla men vet inte hur jag ska bli av med den :/

 • Ns skriver:

  Var också tvungen att läsa många gånger för at förstå hur din mammas kille plötsligt blev Lous farmor ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.