MIDSOMMAR

Hej fina! Hoppas ni hade en bra midsommar? Vår var helt fantastisk 🙂 Inte ofta Sverige bjuder på sånt pangväder!

På dagen letade jag efter midsommarkransar eftersom veckan var en dag kortare än vanligt, eller för att jag är så vacay att jag helt enkelt blandade ihop dagarna haha. Det var inte lätt ska jag säga er. Men efter många om och men lyckades jag övertala en kille på torget att göra en var till mig och Lou. Så snällt! Börjar verkligen älska vårt område. Jag tog med Loki på jakten och vi strosade runt på halvtomma gator och njöt av solen.

När jag äntligen fått kransarna åkte jag hem, vi gjorde oss i ordning, handlade massa småplock och tog med kidsen till Hagaparken för att möta upp min killes vänner. Vi hängde där och åt i några h innan det var sovtid för Lou och Ellie. När vi satt i taxin påväg hem (skulle ta 45 min att gå hehe) så sa jag att det hade varit en sån dröm att gå ut och äta något. Vi blev lite yolo och bytte till pyjamas på dom små, la dom i vagnarna och gick mot Rörstrandsgatan. BÅDA(!!) somnade som stockar och vi kunde käka en hel middag på en uteservering med efterrätt och sitta och snacka. Kände verkligen att vi levde igår och det är första gången på typ ett år vi är ute och käkar tillsammans sådär! Perfekt avslut på en perfekt midsommar i vårt magiska kvarter 🙂

Idag blir det parkhäng i vanlig ordning på soliga dagar. Ska packa vår ”lilla” väska och gå förbi affären för att köpa snacks till Lou. Hoppas ni har en magisk midsommarhelg <3

PS det är så jävla enkelt att ha barn på sommaren?! När det är fint väder. Och ett barn som sover i vagnen. Tacksam varje dag.

2 reaktioner på “MIDSOMMAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.