SOMMAR OCH SOL

Sommar = semester. För alla? Inte för mig dom senaste typ 6-7 åren med sociala medier. Har faktiskt bara haft en enda semester i hela mitt liv när jag jobbade heltid. Annars har jag alltid jobbat extra. Den här sommaren har jag lovat mig själv att vara ledig, fokusera på Lou, inte stressa och ladda batterierna inför hösten. Det är en trend jag sett på flera konton. Alla vågar lägga bort telefonerna. Det är sjukt härligt att se och gör på något sätt att man känner sig mindre stressad själv. Jag kollar inte alls sociala medier lika mycket nu under sommaren. Poddar i solen är dock 10P så jag och Vickan kommer inte ta poddledigt. Jag kommer heller inte köra mobilfritt så om ni hänger här inne, oroa er inte. Jag kommer dock inte vara lika aktiv som vanligt som ni säkert redan märkt 🙂

Senaste dagarna har bestått av parkhäng, lekpark, café/resturanger och bara en mysig tid med familjen. Vi har också hyrt bil som vi kommer köra upp till Umeå i juli. Vi har inte bestämt hur länge vi ska stanna men någon vecka blir det nog. Bara hänga i mammas stuga och träffa familjen. Förra sommaren var jag där i typ 2 v men då utan min kille, ska bli så mysigt att han är med <3 Fattar ni hur skönt det är utan renovering denna sommar?!

Lou är inne i en fas nu där hon testar gränser. Jag skulle nog säga att hon har en miniversion av trotsåldern. Hon blir så sjuuukt arg och har ett galet temperament. Men jag tycker typ inte ens att det är jobbigt. Vi övar på gränser och när hon blir förbannad kramar jag henne och säger att hon är arg. Mamma sa att det är jättebra att lära dom ord för olika känslor. Kör stenhårt på det som allt annat mamma säger 😉 Hon är dock jätteglad mellan så det är verkligen överkomligt!

Nu har jag lagt lillan och snart ska jag och Vickan spela in podd. Vår klippare ska dra iväg i helgen så vi fick köra en tidig podd i veckan men det ska bli kul!!! Det blir en bikt. Många som önskade det så ifall det blir uppskattat kanske vi får köra igen =) Hörs <3

4 reaktioner på “SOMMAR OCH SOL”

 • StrongMama skriver:

  Vad fint av dig att köra stenhårt på vad din mor säger. Jag önskar att jag hade kunnat det men jag klarade bara inte av att lyssna på allt min mor sa, hon tog över allt, jag är tvärtom, jag kan själv, även i vuxen ålder. Jag litar stenhårt på att jag kan bäst och att jag vet allt så jag orkade inte höra något alls från henne. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så men min mamma är som besatt av att få bestämma, styra och ställa haha så det gick överstyr. Lycka till med allt 🙂

 • C skriver:

  Min 18 månaders är också inne i någon trotsålder. Hjäääälp! Hon blir SÅ arg! Gapar och skriker på oss. Det är svårt att hålla humöret uppe när det pågår i en timme ibland. Men vad gör man inte för sina små? ❤️

 • Jennifer skriver:

  Vore så kul att få ta del av flera råd från din mamma i podden! Min bebis är bara 3 månader än så länge men jag funderar mycket kring det med att bekräfta känslor och att barnen har rätt att känna allt de känner. Positivt som negativt ❤

 • Idasofia skriver:

  Ååh önskar också tips och råd från er mamma. Behöver lite pepp i dessa faser som knäcker en snart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.