ATT VARA NÄRVARANDE

Hej fina ni! Hoppas ni mår bra i sommarvärmen?! 🙂 Igår och i förrgår blev det strandhäng (första gången för mig i Stockholm på en ”riktig strand”) med min killes familj. Lou har fått en ny kusin som är drygt 2 veckor, han är så himla liten och söt <3 Helt plötsligt kändes Lou helt enorm i jämförelse. Vi fick världens pangmiddag och firade lilla miraklet.

Det har varit två dagar som jag varit väldigt helt närvarande. Har lämnat mobilen i väskan och inte ens kollat den på flera timmar. Det har varit en väldigt skön känsla och något jag är dålig på. I mitt arbete handlar det om att vara uppkopplad, dela allt, fota allt osv. Eftersom jag bestämde mig för att få lite semester i sommar kändes det verkligen inte stressigt heller. I höst när Lou börjar förskola ska jag försöka att inte vara på mobilen så mycket när hon inte är på förskolan. Jag tror att det är viktigt. Ha lite mer struktur. Särskilja på jobb och inte jobb. För hennes skull! Vill inte att hennes uppväxt ska bestå av att mamma kollar ner i telefonen för mycket. Försöker att inte vara så mycket på telefonen när hon är med men eftersom jag måste jobba och hon är hemma blir det lite svårt. Ser framemot en annorlunda höst och 100% fokus när varje sak har sin tid 🙂 Det känns som att alla tar för givet att andra ska vara tillgängliga och att vi alla är det? Tänker på hur ens föräldrar är. Lämnar telefonen och hör av sig när dom väl kollar. Eller hur har ni det?

Det var i alla fall magiskt vid vattnet, Lou älskade att bada. Jag fick blurra alla i bakgrunden för det var HELT smockat, inte så duktig på sånt haha. Lite klaustrofobiskt på stranden?? Vi lyckades i alla fall klämma in oss på en plats så då kändes det lugnare. Älskar verkligen Stockholm. För varje år som går blir jag mer och mer kär i den här staden. Finns ingen annanstans jag skulle kunna tänka mig att bo. Älskade Stockholm.

2 reaktioner på “ATT VARA NÄRVARANDE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.