SOMMARTIPS

Har ni smakat dessa? Hittade dom nån gång för flera flera år sedan och nu såg jag att dom fanns att beställa hem. Kände att det är perfekt att ha som glass till L på varma dagar och mig själv! Det går ju att göra själv också men vissa saker är smidigt att ha hemma redan 🙂 Dom finns bland annat på mat.se och mathem, fick så många frågor om vart man hittar dom!

Så sjukt på sommaren, så fort vädret är fint drar vi ut. Hinner inte med några rutiner men för engångsskull känns det helt ok?? Vi körde storstädning igår när vi kom hem och nu är det helt städat här hemma. Med tanke på hur lite man är hemma är det ändå ett under att det kan bli sånt kaos hehe.

Nu är det i alla fall regniga dagar och nedräkning tills vi åker till Umeå. Har beställt hem klisterböcker, en bok med siffror och ska förbereda massa burkar och sånt Lou kan pilla med under bilresan sen bara hålla tummarna att hon somnar när det är sovdags. Vi tänkte köra på eftermiddagen och ta ett eller flera lekstopp beroende på lous status + käka middag nånstans.

4 reaktioner på “SOMMARTIPS”

 • Tilde Malmo skriver:

  Hej!
  Tips på ämne till podden: ”detta gör jag när min partner inte ser/vet”

  Jag har tyvärr inget roligt exempel själv förutom ”standrargrejer” som säkert många gör. Men det hade varit roligt att höra om det finns andra personer som gör saker sin partner hatar så fort han/hon är borta

 • lissel skriver:

  Sitter här och och snuttar på min spenatsmoothie, så lägger du upp dessa!? ???

 • Emma skriver:

  Hej!vart hittade du boken med bokstäver och boken med klistermärken tro? Kändes som en bra sysselsättning för de små 🙂

 • Malin skriver:

  Din blogg är så bra!!! Jag undrar vilken storlek ni har på ert runda köksbord? Ni verkar få plats med 4st stolar men bordet ser inte onödigt stort ut så därför undrar jag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.