FRÄSCHING

Hej fina! Såhär såg jag ut igår när jag vaknade. Åkte direkt till en studio för att fota och blev sminkad, fick håret fixat osv.

Såhär glad var jag i smink. HAHA! Tänkte ta fler bilder sen men glömde helt bort det sen helt plötsligt stod jag i duschen med Lou och tvättade bort allt. Jaja. Är seriöst mer bekväm osminkad? 🙂

Sen käkade vi kebab från en grill bredvid som Vickan tipsat om. God!!! Och pucko till. Ibland är det typ de godaste man kan dricka?

Ikväll får vi besök så ska iväg o handla o fixa lite sen <3 Mysigt med fredag! Funderar på göra frozen cheesecake med jordgubbar och vit choklad. Så sugen på det. Känns sommarfräscht!!

7 reaktioner på “FRÄSCHING”

 • Rebecca skriver:

  Hej!
  Följt din blogg länge och älskar den 🙂
  Har för mig att du skrivit om en babyvakt med kamera som ni använder till Lou. Vi ska få vår 8 månaders dotter att sova i eget rum snart och då vill vi ha koll. Vilken har ni? Är ni nöjda med den?
  Tack på förhand 🙂
  Mvh Rebecca

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaa vi använder en från babysense! Tycker den är bra 🙂 inte provat nån annan!!

 • Isabell skriver:

  Hej, lyssnar på er podd och låter säkert lite som en stalker nu men har förstått att vi alla bor ganska nära varann av vad ni berättat. Måste fråga vart den kebabkiosken ligger? Har inte hittat en bra i närheten på alla pr jag bott här. Den enda godkände ligger 30 min utanför stan där min mamma bor. Funkar ej för mig! Haha!

  • Alexandra Bring skriver:

   Rörstrandsgrillen! Dock tycker jag kebabkungens kebab är mycket godare!!! =) man får hjälpas åt som grannar ju haha

 • lissel skriver:

  Men alltså skicka hit den där kebaben …. och vad snygg du är i håret ??

 • Sandra skriver:

  Nääääääääää, var det där halsbandet du fick? Hade dött om jag hade fått det. Haha, dööör att du trodde det var skit.. lol. Stackars din kille, SÅÅ snällt av honom att ge ett sånt fint till dig.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahahha japp. Jag dog också på ett sätt ? ja verkligen. Jag som var lite seg i bollen bara….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.