ROADTRIP

Hej fina! Hur mår ni? Nu är vi äntligen nyvakna hos mamma 🙂 Vi åkte iväg igår vid kl 15, och framme vid 23.30. Bilresan gick över förväntan! Vi stannade efter ca 1.5 h på Andy’s Lekland i Valbo och lät Lou springa av sig i typ 45 min. Det var nästan tomt där, man fick betala för barnet endast. Lou kostade 85:-. Så sjukt värt! Det var verkligen ett paradis för ett barn. Tror vi hade roligare än Lou hehe…

Efter det åkte vi ytterligare någon timma innan vi tog nästa stopp på Max. Lou fick äta Max för första gången och hon var i himmelriket haha. Jag tog deras Crispy No Chicken-burgare men bytte ut äggfri mayo till Hot Creole + la till en skiva ost. Åh herre vad gott. Vi bytte till pyjamas på L och sen körde vi vidare. Det blev lite gråt och kaos men tillslut somnade hon.

När hon äntligen somnat skulle vi lyssna på poddar. Efter ca en halv podd började mina ögonlock hänga. Slutade med att jag satt och slumrade tills vi var framme haha. Stackars min kille! Men varje gång poddarna tog slut satte jag på nya åt honom iaf 😉 Bilresan gick i alla fall ändå smidigt! Nu leker Lou med alla miljarder leksaker mamma ställt fram. Ska snart väcka min kille som har semester i veckan (händer typ aldrig) och sen ska vi åka mot mammas stuga och träffa alla. Känner mig typ bakis idag eftersom jag somnade svinsent efter mina konstiga naps. Kaffe tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.