VACAY OVER

Heeeej fina! Hur mår ni? Jag har saknat att komma in här. Det var en helt underbar semester men nu börjar det klia i Alex fingrar. Fortfarande drygt en månad kvar tills L börjar förskola men nu måste jag jobba lite 😉

Den här lilla donnan är också redo att åka hen och komma in i rutiner igen. I eftermiddag kör vi hemåt mot Stockholm igen! Tror vi kör vid 16 idag, för jag är så sjukt trött hehe. Min kille och Erik drog iväg och fiskade hela dagen igår så vi kom hem sent från stugan. Jag kommer däcka så hårt ikväll i bilen. Stackars min kille.

Vi har hängt med familj och släkt hela veckan. Lou fick träffa min farmor som hon inte träffat på ett år. Så kul med fyra generationer! Tacksam att vi får uppleva det. Pappa och Lou är BFFs. Dom gick ner till växthuset och plockade jordgubbar ihop som Lou åt upp sen.

Lou har varit glad nästan hela resan men igår var nog topp 3 i jobbigaste dag. Typiskt när min kille bar borta. Kanske en ny tand eller nåt? Hon skrek/grät/gnällde typ hela dagen. Men hon kanske också var less på allt folk och är introvert haha. Nämen hon verkade gladare idag så hoppas bilresan blir ok 🙂

I sin lilla regnjacka! Måste verkligen köpa riktigt rejäla kläder till henne inför förskolestarten. Är det POP som gäller eller finns det några fler roliga kvalitetsmärken? Byxorna hon har är Didriksson.

Kusinerna! Matchade oplanerat. H&M levererar. Hur söta?

Jag har blåst såpbubblor till Lou men hon bryr sig inte mycket om det. Hon gillar mer att öppna och stänga burken haha! Sen råkade jag dra upp ett poserande ben så fort jag såg att min lillebror fotade. Arbetsskada eller nåt ?

Min kille fick äntligen smaka riktig kebabrulle. Det är så sjukt god kebab utanför Stockholm. I alla fall rulle. Såserna också. Ska försöka få genom en kebabrulle till lunch idag med. Kommer crava det så hårt när jag kommer hem. Önskar att det öppnade ett kebabställe som körde Umeå-style. Eller vilken annan style som helst som inkluderar rätt sås och bröd.

Har haft bikini på mig flera dagar och jagat L medan grabbarna byggt ett atterfallshus. Det blev så bra! Heja. Kommer bli helt galet fint när allt är klart vid mammas stuga. Några års renovering kommer det att bli för dom kämparna. Men det har redan blivit så fint! Precis vid havet på en udde.

Vi har ätit så god mat varje dag. Igår blev det grillad lax, färskpotatis med smör och dill, skolans dillsås, tzatziki som var kvar, sesambroccoli. Mmmm! Så himla gott.

Nu ska jag duscha av mig och försöka vakna till liv lite. Vi tänkte åka förbi pappa innan vi drar hemåt också. Så taggad på att få åka hem. Blev precis lagom med tid här. Inatt när vi körde hem från stugan kl 01 övervägde jag att fråga min kille om vi inte bara kunde köra hem istället direkt, haha. Men vi hade inte mått bra idag.

9 reaktioner på “VACAY OVER”

 • Julia skriver:

  Reimas barnkläder är av toppenkvalite!

 • Mikaela skriver:

  Tycker POP har bäst skalkläder och overall för förskolan:) vi brukar hyra via Hyber (googla!) så smidigt och bra och känns så himla värt.

 • Charlotte skriver:

  Hi! I was wondering if you could update us on bring sportswear? I know you had new clothes launching last year but never released 🙁 I know you were with your child and are probably busy! But would love an update on the brand, if you were going to continue with it or anything? Maybe a blog post, or even a reply to this! x

 • E skriver:

  Polarns skalplagg håller högkvalitet, har bra passform och står emot regn bäst av dom olika vi testat. ? Villervalla har fina mönster på sina skaljackor men har aldrig testat det märket så vet inte hur dom står sig mot polarn i kvalitet osv. 🙂

 • Karin skriver:

  Instämmer med ovan?Pop, Reima och Villervalla är super! Nästan alla ytterkläder därifrån har kunnat ärvas av barn nr 2?

 • Michaela skriver:

  Men så gott! Kan du inte dela med dig av receptet på skolan dillsås? 🙂

 • Madeleine Mattsson skriver:

  Umeå verkar ha visat sig från sin bästa sida när det gäller vädret?

 • Josefine skriver:

  Du är så sjukt fiiiiin!!!!! Dör för hela du ?

 • Sandra Johansson skriver:

  POP är verkligen grymma men tycker även Lindberg har grymt bra kvalité och bra ytterplagg, har bestämt från deras hemsida och ofta har dom bra priser på fjolårets säsong så de är ju perfekt, varit supernöjd med skal och vinteroverall därifrån! Sen har dom även kanon bra ullplagg, perfekt att ha under skalet så barnet inte blir svettig och blöt! ?
  Rent regnställ behöver inte vara så speciellt eftersom enda funktionen de har är att vara vattentätt fodrat eller ofodrat.

  Å eftersom skaloverallerna idag håller väldigt hög vattenpelare så egentligen är de nog mest regnställ byxorna spm kommer till användning för att de är lättare att spola av dom än att behöva tvätta skalet när de lekt i vattenpölarna och leran ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.