HEMMA IGEN

Heeej! Hur mår ni? Äntligen hemma 🙂 Känslan av att komma hem till en helt städad lägenhet är bäst. Vi tömde resväskorna direkt och nu har min kille tvättat all tvätt. Så jävla skönt. Det känns som något man antingen gör direkt eller efter typ 7 veckor…

Idag drog vi på IKEA eftersom vi hade vår hyrbil idag med innan vi lämnar tillbaka den. Vi köpte massa smågrejer som vi behövde men som inte går att beställa hem. Innan vi traskade runt käkade vi. Kycklingbullar blev det för mig och Lou. Mmmmm. Lou har varit så känslig sista dagarna. Hon får utbrott, skriker och är ledsen. Vet inte vad som händer men det ska enligt bibeln aka Wonder Weeks vara solsken nu. Inte sett något sånt iaf :))) Men hon kanske bara behöver landa lite här hemma.

Nu börjar vår hiss komma i ordning. Måndag ska den fungera igen. Är dock lite skeptisk till det eftersom det inte finns några dörrar på nästan nån våning så vi får väl se. Kommer typ ringa och vara arg annars. Nä förmodligen inte men ni fattar känslan. Jaja, jag ska vara glad i onödan om inte annat för fyfan vad jag ska fira när vi fått hiss. Nedräkning varje dag i 9 veckor…..

Blev den sjukaste mixen till middag. Men grönkålssalladen jag gett recept på innan (fyfan vad god den är), burek vi hade i frysen, hälsans grillade filéer med egen marinad, lite rotsaker och yoghurt. Haha! Men det blev SVINgott. Förutom rotsakerna. Så tråkiga. Får använda resten av påsen i nån soppa eller nåt, eller blanda med potatis.

SÅ taggad på hem, kök och mat. På veckans matlista står bland annat spenatsoppa, tikka masala (med Paneer för mig), tonfiskröra och vit bönröra. Längtar redan till lunch imorgon 🙂

1 reaktion på “HEMMA IGEN”

  • Minna skriver:

    Var kommer den stickade tröjan från och det ljusa setet du hade på dig på din story idag? Såå fint! ? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.