VILKA DAGAR

Den här lilla donnan har varit lite gnällig sen vi kom hem från Umeå, och verkar ha ont! Så för några dagar sen fick hon feber och sen dess har allt gått i ett hehe. Det här är nog det sjukaste hon varit sen hon kom? Tre nätter av kaos so far. Hon har sovit med oss <3 pga hon vaknar hela tiden. Varje gång Lou är sjuk vaknar hon typ varje halvtimme och kan inte somna. Nu verkar hon lite piggare i alla fall. Hon har också vägrat sova om hon inte sovit på mig. Förstå skillnaden att gå från ett barn som absolut inte vill sova med oss till ett som bara vill sova PÅ. Det känns som att Lou är några veckor gammal igen. Flashbacks från babytider haha. Nu sover hon bredvid mig i soffan så jag tror att det är lite framsteg.

Jag är i alla fall helt över efter dessa dagar. Är helt illamående av trötthet. Har liksom inte sovit mer än 30 min i följd plus att hon snarkar så högt pga förkyld så jag kan inte somna när hon är på mig haha. Men huvudsaken att hon blir frisk. Hon vill dessutom bara vara med mig just nu när hon är sjuk, så min kille har fixat och donat hemma och passat upp oss och bidragit med det han kan. Känns verkligen som bebistiden igen. Igår fick vi i alla fall pannkakor. Lou vaknade till lukten och ropade NAM NAM haha. Hon äter dock jättedåligt, om de inte blir bättre idag får vi nog åka in? Men tror det är tänder som gör ont.

Jag som var så pepp på att vara tillbaka med ny energi ? men det värsta är nog över nu! Hoppas på att få sova inatt. Puss

9 reaktioner på “VILKA DAGAR”

 • Sandra skriver:

  Kanske öronen som bråkar? ?❤️ Hon får krya på sig!!

 • malin skriver:

  Sitter själv hemma med en tiomånaders tjej som tempar kräks och är ledsen. Tufft när de små blir sjuka! Hoppas din fina dotter mår bättre snart, sryrkekram till er båda

 • Monika skriver:

  Usch era stackare….finns inget värre när man inte kan sova:(
  Hoppas hon snart piggnar till!
  Kram

 • lissel skriver:

  Ouff stackarn ♥️ Ja trodde man fick sova mer den åldern ? jobbigt när bägge mina får tänder….

 • Ida skriver:

  Men exakt samma här, nätterna är kaos och mammigheten extrem. Håller tummarna att det vänder strax för oss båda, Stor kram

 • Sandra skriver:

  Det låter som 3 dagars febern! Hade exakt samma med min 15 månaders.. vips vaknade han och febern var borta och han var som vanligt, sedan kom prickarna som är vanligt efter. Håll ut, jag tänker att inget varar för evigt?

 • Emma skriver:

  Har en dotter på 1 år som dom senaste 5 månaderna vägrat allt annat än att sova PÅ min mage, ibland lyckas man rulla ner henne bevid sig i 30 min men sen vaknar hon och klättrar upp igen ? lite jobbigt att inte kunna vända sig på nätterna ?

 • Idasofia skriver:

  Kindtänder kanske? Dom va inte roliga:(

 • Josefin skriver:

  Ta det lugnt med att hon inte vill äta, ge glass (om ni börjat med det) melon, yoghurt osv. När barnen är små och sjuka äter de oftast inte mycket alls, man får vara glad för det lilla de får i sig. Helt normalt. Jag har tre barn och när äldsta var sjuk första gångerna och inte åt typ nåt så var man ju jätteorolig men som sagt ta det lugnt. Så länge hon får i sig vätska, och samma där, spetsa till med lite extra gott som saft eller juice. Hon kommer snart bli pigg igen! Ibland kan aptiten försvinna i ett par veckor typ men man får kämpa på å vips så är den tillbaka och då kan det vara som att de äter upp allt de missat å är vrålhungriga! Hoppas hon blir piggare snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.