VÄRMLAND

Heeej bloggen! Vi drog lite spontant till Värmland som jag skrev om i senaste inlägget. Min killes familj var där och vi kände att vi ville maxa sommaren. Sagt och gjort, vi fyllde en Ikea-påse med lite nödvändigheter (t ex typ 15 ombyten till Lou som bara gick runt i blöja hehe) sen drog vi!

Vilken underbar sommar Loki har haft! I Värmland fanns inga grannar på långa vägar = han kunde springa runt helt fritt. Det enda var att det fanns en del fästingar så vi fick kolla honom hela tiden.

Kiosken vid stranden sålde min favoritglass. Lakritsglassbåt. Inte den med hallon, den med vanilj och lakrits. Så sjukt god.

Lou har varit så besatt av sin kusin. Hon vill bli buren och leka med henne hela tiden. Så gulligt <3 Hon har verkligen haft det så kul.

Eftersom allt gick så bra och Lou hade så kul där borta tänkte vi att vi ska testa lämna henne en sväng. Vi sa hejdå och åkte för att handla. Hon hade inte ens gnällt en gång efter oss vilket kändes sjukt skönt. Förstå att det är första gången vi lämnat Lou sen hon föddes ? men det kändes typ som att vara ute och hon sov eller nät. Hade förväntat mig värsta WOW-känslan av frihet eller nåt liknande. Kändes precis som vanligt.

Vi gjorde ett av mammas recept med grekiska biffar, pitabröd smörade i vitlökssmör och grillade, lite aubergine och annat på grillen tillsammans med en greksallad och potatis. Är typ fortfarande mätt när jag tänker på det.

HUR kul är badminton?! Känns som man aldrig gör såna saker i vuxen ålder. Var typ 10 år sen sist. Vi körde en stund innan jag fick typ värmeslag och behövde lägga mig i skuggan haha. Det har varit så SANSLÖST varmt. Lou har dessutom sovit med oss = på mig. Fick riktig panik haha. Jag är redan sjukt varm av mig, är alltid kokhet jämfört med min kille. Försökte vända mig om men hon klättrade bara upp på mig ändå. Envisa tjejen. Kanske låter lite hemskt men njuter så jävla hårt av att få sova ensam i sängen med svalt täcke nu haha.

Nu är vi i alla fall hemma igen och jag har inte haft något nät när vi varit där borta. Skönt med typ 0% skärmtid men också skönt att vara lite närvarande igen =) Nu får vi se vad vi gör resten av sommaren! Vädret får nog avgöra. Hade varit mysigt att hinna till Umeå en sväng till i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.