BEACH DAYS

Lous nya pose och vårt nya häng! Den här sommaren har jag för första gången utforskat lite härliga stränder runt om i Stockholm men mest i Bromma. Om jag någonsin ska bo i hus är det där. Sedan jag skulle ta körkort och körde runt och kollade omkring så sa jag VAD ÄR DETTA FÖR OMRÅDE HÄR VILL JAG BO och min körskollärare sa att det var Äppelviken som såklart är f***dyrt. Men en dag kanske 🙂

Jag är verkligen ingen stug- eller naturmänniska har jag insett. Min kille drömmer om att vi ska ha ett landställe mitt i ingenstans utan folk runt, det är typ min mardröm haha. Hoppas jag växer in i det. Har liksom svårt att sova i stugor. Börjar krypa på kroppen och tänker bara på insekter. Men kanske ändras med åren. Önskar att jag gillade sånt mer och jag försöker även intala mig att jag gör det ? Har en bild av värsta landstället, helt idylliskt, men jag ser inte mig själv vara där mer än över dagen. Ville ju hyra en stuga nu i Skåne eller nåt men sen när vi kom till lägenheten insåg jag hur mycket jag älskar att bo i vår lägenhet så nu vill jag bara vara hemma. Får se om vi drar iväg nåt mer innan förskolan startar!

Är det bara jag som känner såhär? Haha!

4 reaktioner på “BEACH DAYS”

 • O_ali skriver:

  Min mans familj har en stuga på en ö i Umeå och jag vill kunna älska hans favoritställe på jorden men jag kan bara inte känna det han känner, får så dåligt samvete för det…men hoppas att det kanske vänder någon sommar och jag fullständigt förälskar mig i stuglivet med dass och inget vatten och knappt någon el 🙂

  PS. Vi har en dotter tillsammans vars utseende påminner lite om Lous utseende, hon är också halv-arab och halv-norrlänning.

 • Madeleine Mattsson skriver:

  Du är inte ensam! Jag älskar att vara hemma bland bekvämligheterna?

 • Luise skriver:

  Nej, jag håller med. Jag tycker om att vara på semester någonstans ute i naturen, MEN jag saknar mitt hem ganska snart. För mig är det viktigast att ha ro och fred (och det funkar bäst när jag är hemma), men på samma sett so vill jag har någonting omkring mig haha. Oh the irony 😀

  (och forlåt om jag skrev fel, men svenska är inte mitt modersmål)

 • Anna skriver:

  Jag hellre dör än spenderar en dag i min lägenhet en sommardag om jag har chansen att åka iväg haha. Eller åka iväg hela sommaren, i ett med naturen. Tur vi alla är olika, det har sin charm det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.