EN UPPDATERING

Tjena babes! Låt mig spola tillbaka bandet nästan en vecka. Har fotat massa i veckan så det kommer lite eftersom.

I måndags gjorde jag mig äntligen fin för första gången på länge. Det vankades middag med mina favoritsyrror. Jag körde diadem = supersnabba sättet att fixa frillan hehe. Fått sjukt mycket frågor om mitt halsband. Ni som lyssnar på podden vet storyn bakom det hehe. Men det kommer från Van Cleef & Arpels. Fick det av min kille i försenad födelsedagspresent (fick en annan sak först men han fråga om han fick byta haha <3). Älskar det iaf nu! 😉

Facetime med min lilla familj på vägen. Första gången Lou inte börjat gråta av att vi gör det. Hon brukar komma på att jag inte är hemma och bli så ledsen. Men hon har blivit cool 🙂

Mojitos! Så gott. Ni vet hur mycket jag älskar supper och peppen var total. Dom hade dock tagit bort några av mina favoriter från menyn :((((( som allt annat jag älskar i matväg i världen. Ballerina fyllda cookies och dillskruvar. Undrar vad dom tar bort härnäst. Finns typ inget kvar som jag bryr mig så mycket om??

Vi åt ändå sjukt goda saker! Chilin och taco gamba är mina favoriter.

Fina Mickis och Jampan <3

Jag och Vickan satt i det ”dåliga ljuset” som vi alltid lyckas med!!! Jag hade så kul att jag fick en ny smilgrop.

Nämen vi hade en magisk date som alltid med alla syrror. Som vanligt önskar jag att Jampan stannade! Och så kul att hon blir morsa, så slipper vi alla andra ursäkta allt barnsnack haha. Ska bli så kul när den lille joinar <3

Nu är jag i alla fall nöjd med sommarens restaurangbesök. Ska köra en middag med min kille och L nånstans i närheten om vi får fint väder igen. Att äta ute är så mycket större nu än innan barn. Man får välja sina tillfällen. Tycker det gör att man uppskattar det ännu mer 🙂 Senaste dagarna har vi dock testat lite lunchställen men mer om det sen.

Nu ska jag fortsätta hänga med lillan här. Som förövrigt sitter och leker själv, det händer mycket nu. Puss

1 reaktion på “EN UPPDATERING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.