MINI GANG

Asså kolla på dessa stora kiddos! ? Jag har knappt träffat Sanne i sommar och heller inte Frasse så igår kom hela lilla familjen hit. Så mysigt. Först lekte barnen och Lou var helt besatt av Frans. Hon gick efter honom och försökte krama och pussa honom men blev dissad haha. Sen kom Frans och kröp upp bredvid henne och gosade <3 man dör ju. Lou är väldigt selektiv med vilka hon visar kärlek för, men igår var det kramutdelning. Vet inte vad som hände haha! Så kul att ha hängt med varandra från att dom var nyfödda. Verkligen glad att jag tajmade barn med några nära, det har gett så otroligt mycket. Och så pepp man är på att dom faktiskt visar intresse av att leka ihop nu!

Vi käkade bengalisk mat till middag från ett ställe bredvid oss, Shanti Ultimat. Dom har verkligen svingod mat. Sen la vi kiddos och satt och snackade. Så mysig kväll.

Idag drar vi nog till Umeå igen. Superspontant. Det ska regna här och vara sol där + hinner träffa mamma och pappa en sista sväng. Lou börjar ju snart förskola också. Sån jävla ångest pga fick igår att Lou kommit in på sitt första val också, MEN den hon fick plats på först känns så bra nu så vill tacka nej. Så rädd att vi inte blir nöjda och sen inte har någon köplats kvar eller möjlighet att byta.. dom behöver svar imorgon!

9 reaktioner på “MINI GANG”

 • lissel skriver:

  Sötnosarna! Han är så lik Sanne ?

 • S.E skriver:

  Gällande fsk – kan ni inte tacka nej till första valet och stå kvar i kön? Så kan ni prova den plats som känns bra men om det ej blir bra kan ni ha chansen att bli erbjudna en plats på första valet igen? Vi har valt att göra så men vi bor ej i Sthlms stad så det kanske är olika regler 🙂

 • Ninni skriver:

  Exakt samma för oss. Min lilla kom nu in på sitt förstahandsval på förskola! Men vi har ”vant” oss vid att han ska börja på sitt andrahandsval och känt mig jätte nöjd med det hela sommaren! Sån beslutsångest för att man är rädd att göra fel val och va ute ur kön, exakt som du skriver! Vi tackade iaf nej och kör på andrahandsvalet 🙂

 • Karin skriver:

  Jobbar med förskoleköer, dock inte i Stockholms Stad utan i en grannkommun. Vet inte hur det är i Sthlm men vi har så att man får stå kvar i kön till första kövalet, även om man tackat ja till en annan plats. Kolla upp! Dock är det ju självklart så att om barnet trivs där det går så gå på det. Det är lite för många föräldrar som byter förskola för att det passar dem bättre…

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej tyvärr fungerar det inte så här. Men tack ändå!!! ?? vi hoppas såklart att vi aldrig kommer behöva byta men sen vet man ju aldrig. Den vi börjar nu ligger sjukt nära oss haha!

 • Pernilla skriver:

  Förstår hon var gosig mot han, så cool kille, han ser ju nästan redan ut som en mini-tonåring. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.