HEJ FRÅN UMEÅ

I tisdags packade vi direkt vi vaknade och förberedde oss för en spontanare i Umeå. Vårt nya sätt att packa är att fylla en Ikea-påse haha. Gjorde lashlift dagen innan så kände mig fresh 🙂 Obs att fönstret bakom i bild brukar vara fyllt med alla prydnader från vardagsrummet men NU NI! Lou låter sakerna vara. Så vi har ställt fram saker på bordet igen. HALLELUJAH.

Bilresan gick SÅ bra! Lou var legendarisk. Vem är hon ens just nu? Vi tog ett matstopp och ett fikastopp men hon var så nöjd <3 bästa! Lyssnade i alla fall på några sommarprat men detta fastnade jag mest för. Vilket har ni gillat mest i sommar? Har fortfarande så många att lyssna genom.

Vi har hängt i stugan sen vi kom. Igår var det superfint väder. Försökte söva Lou i ellies vagn. Haha. Det gick som på bilden. Men sen fick hon va i sin vagn istället =) Idag regnade det och var grått hela dagen så vi plockade massa blåbär och tog det lugnt.

Kusinerna! Innan Lou satte sig i blåbär eller rullade runt? Ingen aning men det var dom jeansen…. Hon tyckte dock att det var skitkul. Loki också. Han älskar blåbär men måste va något avelfel för tror fan inte han har något luktsinne. Fick peka på blåbär åt honom när han inte snodde någons.

Grillat till middag. Gissa vem som gillar carbs mest?? Aldrig varit något fan av protein. Sötpotatis pommes, kyckling, majskolv med kryddsmör, sriracha mayo och sallad. Mmmm.

Vi ska bara vara här tills på lör men det är väldigt kul att göra någon sista grej! Ser ut som att vädret kommer vara sådär sista veckan innan förskolan börjar så jag är glad att vi tog oss iväg. Börjar verkligen känna lite höstdepp redan… höst är nog den årstid jag ogillar mest förutom att jag och min kille träffades då. Men man får försöka tänka på mysiga saker typ. Så inte redo för att sommaren ska vara över. Kanske också för att min och Lous tid hemma är slut. Känns lite sorgligt när jag ser att kvällarna blir mörkare och mörkare.

6 reaktioner på “HEJ FRÅN UMEÅ”

 • Sofia skriver:

  Missa EJ Stina Wolters sommarprat!! Ska inte spola ämnet men det är så otroligt berörande, särskilt för oss ”nya” föräldrar. Förbered er dock för gråtfest deluxe. Förtjänas att lyssnas på i sin helhet, tex under bilresa, och inte pausas pga barn eller annat. Näsdukarna fram…. Ett sommarprat som kommer sitta i mig länge, faktiskt top 3 under alla år!

 • Johanna Grahn skriver:

  Vi får hoppas på en magisk sensommar 🙂

 • Nina skriver:

  Ny matgrupp? Visa?

 • Mia skriver:

  Några av mina favoritsommarprat hittills: Jonas Hassen Khemiri (så vackert berättande), Anders Hansen (sjukt intressant och tänkvärt), Björn Frantzen (spännande att höra bakgrunden om ett yrke och framgång man inte vet så mycket om)

 • Emma skriver:

  Har världen enklaste tips till bärfläckar, kokande vatten! Jag kokar upp vatten i en kastrull och doppar fläcken och vevar runt den lite och sen är den borta! Låter sjukt men det funkar verkligen så släng inte brallorna!! ?

 • Louise skriver:

  Tips till bärfläckar(om en sent): Raklödder, jag tar sambons, kleta ut det på fläckarna. Låt verka och sen tvätta. Allt borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.