HEMMA ÄR ALLTID HEMMA

Tjena från mig och den här busungen! Vi är hemma sedan i lördags på natten och det känns så skönt. Dock har jag drabbats av något jag mirakulöst trodde jag skulle slippa? Varje gång någon frågat angående lous förskola har jag bara känt och svarat ”äsch, kommer gå skitbra och det kommer bli bra” men nu känner jag bara VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED JAG KOMMER DÖ. Fällt en och annan tår när jag kollat på Lou som den knäppa man är hehe. Men hoppas att det känns enklare när vi varit med under inskolningen dom dagarna vi ska vara med. Och att Lou kommer trivas. Hjärtat går ju sönder annars.

I söndags åkte jag hem till Vickan (min kompis Vickan) i min Big Little Lies FANtröja och gosade med hennes lilla Levis. Han är ca 4 månader och så liten och söt <3 Sen påväg hem tajmade jag och Mimmi ett monsunfall så vi tog skydd en stund innan vi drog löpen hem. Hjälpte inte. Droppade av hela mig när jag kom in :))) svensk sommar ändå.

Försöker göra roliga saker nu här sista tiden och idag gick jag och Lou för en sen lunch på ett café i närheten. Gick skitbra tills en hund satte sig framför oss och hon blev helt besatt. Men vi båda fick ändå i oss lite mat och känner ändå att det var väldigt lyckat då för att vara solo med en 1.5 åring och käka ute. Vi åt äggröra och Egg Florentine.

Sen drog vi till lekplatsen och nu är vi hemma. Lou är så rolig nu för hon säger nya ord hela tiden. Skulle inte säga att hon kan alla orden, hon härmar det jag säger. Idag har det varit klapp klapp (på magen), äpple, ägg och tavla. Men Lou är ju tvåspråkig så hört att det kan påverka att talet blir lite senare. Vi får se 🙂 Hon säger också några ord på arabiska nu. Så jävla gulligt!

3 reaktioner på “HEMMA ÄR ALLTID HEMMA”

  • Johanna Grahn skriver:

    Alltså, hennes små lockar, dööör så gulligt<3

  • Nina skriver:

    Jag tycker att det är fantastiskt att du/ ni tar initiativet till att lära Lou två språk. Jag kommer ifrån en stor familj där hälften av barnen inte kan arabiska (trots en arabiska talande förälder), vilket gör att dem inte känner sig lika inkluderade när alla ses i och med att vi pratar både arabiska och svenska. Mitt tips är att du också lär dig tillsammans med Lou. Älskar din blogg och att följa er vardag, så härligt!!

  • Logoped skriver:

    Tvåspråkighet ska inte påverka språkets utveckling negativt utan tvärtom – det finns bara fördelar! Finns mycket forskning på ämnet och rådet från oss logopeder samt bvc är att flerspråkighet uppmuntras. Vad kul för Lou att få lära sig flera språk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.