BACK TO BLACK

Först: min ena strumpa har halkat ner. Jävligt mycket OCD över det. Haha. Och andra: hur kommer det sig att man från typ MARS I SNÖ vill ha vår/sommarkläder trots sjukt kallt och att man i augusti med 20+ grader klär sig såhär?! Kanske bara är jag? Det var typ som att jag bara accepterade att hösten kommer nu och gav upp allt annat.

Hej på er! Jag har haft en så sjukt lång men rolig dag. Sanne, Vickan och Carro kom hit så käkade vi lunch. Så mysigt. Sen stannade Vickan och Sanne tills middag och våra kids lekte som fan. Så roligt! Lou var helt över sen lilla gumman.

Som snacks fick Lou smoothie ikväll och det blev ändå lyckat. Hon drack nästan ett helt glas med sugrör. Har sugrör i stål hemma som man bara kan diska. Tips för er med barn! Tog banan, blåbär och jordgubbar med lite mjölk. Måste också tipsa om blendern från Smeg. Jag drar mig alltid för att använda sånt pga all disk och därför har den stått orörd i köksskåpet i typ ett år (hehe pinsamt) MEN sen såg jag den här lilla ”flaskan” med en liten del till som var så sjukt enkel att använda. Man behövde bara skölja av ett litet blad och sen diska ur flaskan men den hade ett lock så sparade resten i kylen! Dröm. Ok insåg precis att min förklaring var 22.08-helt-slut men ni som frågade vars den kom ifrån vet nu i alla fall haha.

Nu ska jag fixa klart en jobbgrej innan jag ska sova men ville bara säga hej här först 🙂

1 reaktion på “BACK TO BLACK”

  • Louise skriver:

    Haha tog på mig samma outfit idag när vi skulle på food festival, men ändrade mig när jag insåg att det var 23grader inne i stan och troligtvis sista gången för iår som klänning funka ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.