ADDICTION

Kokosvatten är verkligen något jag brukar unna mig ibland. Det är så sjukt gott och nyttigt. Önskar att man hade ett litet träd hemma och bara plocka ner kokosnötter från haha. När jag varit i USA och Spanien (tror jag) brukar jag dricka en sort med små kokosbitar i. Försökt hitta nån liknande här hemma men utan framgång. Säg till om ni vet!

Jag är typ helt svettig av all feedback på mitt förra inlägg om förskolestarten haha. Jag har kompletterat och TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA TIPS <3 Jag la till: Goretex-skor och skaljacka+byxor främst 🙂 Skorna känns jättebra för stövlarna jag beställde funkade inte så bra då skaftet var för trångt. Och dom andra med vidare skaft gick Lou bokstavligen ur?! Ska köpa tjocksockar men det är typ det som är kvar. Och hennes ryggsäck som hon förmodligen inte ens kommer behöva men kommer se gullig ut i hehe.

Har också gjort två feta beställningar från H&M och Zara med en helt ny garderob typ. Det har tagit tid kan jag lova er. Så nästa mission blir att rensa ut garderoben på för små och sommarkläder innan den fylls med nytt. Det som är skönt nu är att kläderna används så mycket längre än förut. Har också insett att Lous klädskåp inte var det mest praktiska för nu när hon har mycket större kläder ryms fan inget i lådan. Vi har ju inte mycket plats annars hade det ju bara varit att komplettera med en byrå eller nåt. Vi ska nog göra om hela Lous rum och göra det mer praktiskt än snyggt. Vi behöver: förvaring, mer förvaring och lekyta typ. Vi ska nog slänga upp en riktig garderob, ta bort skötbordet och klädskåpet och få dit något bord och annat hon kan leka med och vid. Vi får se vad vi kommer på.

Jajaajaaaa nog om det!!!! Idag ska vi träffa upp mammagruppen för kanske en sista date ihop?! Både L och Frans börjar förskola nu i augusti. Vi lär ju ses utan barn men det blir inte samma sak igen. Jag är så OTROLIGT glad att jag fått dela resan att bli mamma med vänner runt mig. Det har verkligen gett mig mycket. Om det blir fler hoppas jag att man har någon i sin närhet i samma veva igen <3

Nu ska jag slänga i mig något snabbt lunchaktigt innan lillan vaknar. Trevlig fredag på er fina!

7 reaktioner på “ADDICTION”

 • Johanna Grahn skriver:

  Trevlig fredag till dig också! 🙂

 • Sofia skriver:

  Kan tipsa om kläder från ett märke på babyshop som heter a happy brand! Sjukt prisvärda badkläder som har tillverkats på ett bra sätt!

 • Sofia skriver:

  Barnkläder ska det ju stå ?

 • J skriver:

  Tips till ryggsäck; köp en som man kan knäppa ihop i midjan och över bröstet! På vår förskola har barna ryggsäck på ’turdagarna’ och ska då bära dom själva. Lätt att axelbanden glider ner och man tappar säcken om man inte kan knäppa i hop den.

 • Desirée skriver:

  Ni som bor inne i stan måste gå förbi Drömskor vid St Eriksplan om ni behöver skor till Lou! Jag beställde stövlar via nätet till min son, han hatade dem och vägrade ta på dem igen efter första försöket. Sen gick vi till Drömskor, första paret han provade satt som en smäck och nu är det dem han vill dra på sig så fort vi ska utanför dörren.

 • Anna skriver:

  Asiatiska affärer brukar ha kokosvatten med bitar i 🙂

 • Sandra skriver:

  Kan tipsa om Kavats gummistövlar, är perfekt för barnens fötter, inte så trånga å smala utan jättebra passform 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.