WEEKEND

Heeej helgen! Hur mår ni? Här var det fullt ös igår med alla kids så när vi kom hem var vi helt över. Lou håller på att testa gränser just nu så det tar lite extra energi 😉 Jag hade på mig en ny tröja från Nakd som jag känner på mig att jag kommer använda flitigt i höst. Har också införskaffat en noppmaskin så jag kan göra fint alla mina tjocka tröjor. Vet inte vad jag gör för fel men lyckas alltid få så noppriga kläder haha.

Efter det blev det tapas och chill framför Shazam. Trodde den skulle vara SVINbra så blev lite besviken. Så töntig! Gillar ju den typen av filmer men inte alla. Dock har Once upon a time in Hollywood haft sin premiär nu och jag och min kille bestämde för typ ett halvår sen att vi skulle se den och ha barnvakt. Känns dock som att man får avvakta lite och se hur de blir med inskolningen. Inte läge att först överge henne på dagen sen på kvällen.

Ikväll kommer min killes familj hit. Vi har gjort pappas recept på pulled chicken och coleslaw så hoppas det blir lika bra som när han gjorde det. Ska försöka komma ihåg att fota så kanske jag kan dela här =) Jag är så sjukt trött idag så hoppas att jag piggnar till lite av lite socialt!

5 reaktioner på “WEEKEND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.