INSKOLNING

Hej vänner! Ledsen för kass uppdatering men här har det vart full rulle. I tisdags började Lous inskolning och idag är det tredje dagen. Idag är min kille med henne så jag fick några h solo. Det är första gången jag är ensam hemma utan Lou sen hon kom. Känns så sjukt! Jag känner mig halv. Hade en bild av att jag skulle njuta av att göra saker i lugn och ro men istället har jag en klump i magen. Saknar henne och känner mig halv. Undrar om det inte är bättre att hon bara är hemma med mig resten av hennes liv hehe. Nä, men Lou ÄLSKAR sin förskola vilket känns magiskt.

Så, hur har det gått då? Första dagen gick vi båda med henne dit och sen drog min kille till jobbet. Lou brydde sig inte mycket om oss. Hon somnade på vilan och sov dessutom längst av alla barn hehe. Käkade gjorde hon själv också. Satt i ett hörn med tårar i ögonen och kollade på som den töntiga mamman man blivit. Efteråt hade hon massa energi och vi gick till parken. Inte vad jag väntat mig. Igår var det ungefär samma sak förutom att hon inte sov på vilan utan hon fick sova efter. Hon vill väcka alla andra barn så jag tog ut henne haha. Igår var hon väldigt trött för hon fick bara sova en kortis. Inatt och imorse skulle min kille ta henne för att jag skulle få vila lite. Igår vaknade hon lite på natten och gick upp 6.30. Idag då? Klart hon sover 19-08.30 utan att väcka honom. Haha!!! Men vi båda är utvilade idag 😉

Men det har gått jättebra med allt verkligen. Hon är väldigt självständig och kollade typ inte ens efter mig. Hon var så pepp på att åka dit imorse att hon bara vinkade och sa hejdå till mig. Hon brukar bli lite ledsen när vi säger hejdå så det bådar väl gott. Imorgon ska hon vara på plats själv första dagen så vi får se hur det går. Jag kommer ju att dö oavsett. Har sjukt mycket jobb i veckan så får bara hålla samman mig och försöka att fokusera på det istället. Är väldigt nöjd med vårt val av förskola (vi kom ju in på första valet men tackade nej) och hon har hamnat på en så bra avdelning. Alla föräldrar och barn är supergulliga så jag ser framemot att Lou ska få kompisar där <3 Känns jättebra.

Nu ska jag sminka mig och fortsätta jobba här. Känns sjukt. Tog liksom en dusch, åt frukost och bloggar utan någon stress. Så konstig känsla! Hoppas klumpen i magen försvinner och jag kan uppskatta det mer.

14 reaktioner på “INSKOLNING”

 • Johanna Grahn skriver:

  Hon verkar så himla cool och självsäker, haha, man hör ofta om att barn är så mammiga och rädda men det verkar hon inte vara!

 • D I A N A skriver:

  åh det är ju så det är i början, sen försvinner klumpen rätt snabbt. Men man saknar de sjuukt mycket i början, man är ju så van att sitta fast med sin bebis. Men det kommer att gå jättebra.
  Ha en fin dag, lycka till med all jobb och hämta henne tidigt bara 😀 Så får du va med henne snart igen.

 • E skriver:

  Alexandra när kände du att det blev bättre med sömnen? Alltså jag går snart itu, min dotter vaknar seriöst 4-5 ggr per natt hon är 7 mån nu. Jag tänker varje dag jag pallar ej en enda dag till. Inatt vaknade hon tex VARJE TIMME, det är fan sjukt!! Ok nu är hon i ett åskmoln men det har varit såhär lääääänge att hon vaknar 4-5 ggr

  • S skriver:

   Åh styrkekram till dig! Min dotter vaknade också typ 4-10 ggr/natt i åldern 5-12 månader. Sen blev det bättre (slutade även nattamma då) och nu när hon är 14 månader sover hon hela nätter/vaknar 1 gång.
   Jag trodde aldrig det skulle vända och det är supertufft när man är mitt i det! Hoppas det löser sig för er 🙂

   • E skriver:

    Tack för ditt svar!!! <3
    Ja det är så sjukt jobbigt, jag ammar dock inte o det är inte att hon är hungrig som hon vaknar utan hon ligger på mage och när hon ska vända sig om så vaknar hon till o kan inte somna om. Eller så kan hon vakna o börja gråta bara, kanske mardrömmar om dem kan ha det nu? Jag vet inte..:(
    Det är så sjukt jobbigt o tufft!! Jag väntar verkligen på att det ska vända!! Glad att höra att de ändå blir bra förr eller senare!

    • Alexandra Bring skriver:

     För oss tog det fan ett bra tag med sömnen. Skulle säga att det är nu på slutet hon börjat sova bra! Innan gick man upp ett par gånger oftast. Men det är så olika för alla och för oss funkade de tillslut med att låta henne käka själv på natten så nu kör vi stenhårt på det hehe. Man får prova sig fram!

 • lissel skriver:

  Oh va kul att det går bra! Lyllo personalen som får ha den gobiten??

 • Karin skriver:

  Jätteroligt att läsa att hon trivs! Kram

 • Stefan skriver:

  Kan du ge tips på något härlig soligt ställe att resa till i vinter? Kom precis hem från LA och fick ångest direkt, haha, har hösten redan kommit..?
  Toppen om du kan ge tips på antingen ställen du skulle vilja åka till eller bästa ställen du varit på under säg dec-mars.

  tack!

 • Paulina skriver:

  Men HJÄLPPP alltså Lou kan vara den sötaste ungen jag sett , hon kommer bli lika vacker som sin fina mamma! Kraam <3

 • Hannah skriver:

  Älskar Lous kläder! Vart är de ifrån ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.