BABYSHOWER

Hej gullisar!!! Hur mår ni?! Jag har äntligen hunnit ikapp med jobb och äntligen har jag tid att uppdatera här lite 🙂 Lou åkte på sin första förkylning i fredags (nu börjas det) och helgen blev rätt lugn. Hon är dock bara snorig och jag antar att det är hennes nya allmäntillstånd om jag hört rätt?!

Igår var det i alla fall dags för Jannis babyshower!!!! Jag var SÅ fokuserad på att filma henne att jag glömde fota henne haha. Finns en video på min story när hon ser oss. Så kul att vi alla fick ses och fira lilla bebis trots att hon inte bor här. Vi var hemma hos Mira som styrt så fint och käkade såååå god mat. Det var sallad från Body Buddy som dom beställde från Foodora. TIPS! Jag gillar ju inte sallad så mycket men satan vad god den var. Sen blev det en massa bebissnack, presentöppning och väldigt många ”awwwww” när man såg allt det lilla :’) Blev typ lite avis att man aldrig får uppleva det där första igen! <3 Världens mysigaste tid har dom framför sig. Längtar tills han är ute och jag kan gosa!!!!!

På tal om sallad. Jag är sugen på att göra en riktig detox. Den där salladen är förmodligen den enda näring min kropp fått i sig på slutet. Vi har ätit så sjukt mycket skit hemma och min kropp SKRIKER efter nyttigt. Ska försöka göra lite nyttigare recept i veckan, så har ni något supergott och väldigt näringsrikt tipsa gärna!!!

1 reaktion på “BABYSHOWER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.