SISTA SOMMARDAGARNA

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår superbra. Njuter så hårt av dessa sista sommardagar nu fast jag har massor att göra 🙂 Igår jobbade jag en stund i solen och idag åt jag en frukost i parken. Var ju inte redo för höst men nu känns det lite bättre helt enkelt. Imorgon är det poddstudio på förmiddagen men sen har jag inget som jag måste vara på plats för i jobbväg tills Lou ska hämtas så kanske sätter mig och jobbar ute någonstans. Så mysigt ju!

Här hemma kör vi någon form av detox/boost av grönt då min kille också blivit lite snuvig av L och jag helst inte vill bli det plus det jag skrev om innan att vi knappt fått i oss någon näring haha. Idag tog jag det som fanns hemma och gjorde en råkostsallad samt en grönsakssoppa. Nu har jag snart gjort slut på alla grönsaker hemma och det händer typ aldrig i vanliga fall innan vi fyllt på så det är ju ett bra tecken. Ska dela recept sen på en sjukt god sallad jag gjorde igår. Herreeeeegud den fick 10/10 av oss båda. Har också käkat sallader och druckit juicer på dagen + ingefära shots. Jag är ju så sjukt allt eller inget och just nu är jag 100% inne på att boosta kroppen.

Min kompis Bisse tipsade om Svarta Lådan på tal om bättre mat. Nån av er som provat? Ska vara väldigt näringsrik och god mat+mellis man får hem. Tänkte att man kan ha några såna hemma när man inte hinner laga mat istället för att bara köpa hem nåt! Också taggad på att köpa hem juicer från nåt ställe man juicar på men vill inte köra en sån cleanse bara addera det till min vanliga kost men kollade, det är så jäääävla dyrt? Haha! Det är väl pga de innehåller sjukt mycket bra men typ 100 spänn för en juice känns lite väl…..

Nä, nu ska jag byta om till mysigare kläder innan jag ska sova. Är svintrött nu så vi får väl se om det blir en tidig kväll. Puss så hörs vi imorgon!

3 reaktioner på “SISTA SOMMARDAGARNA”

 • Johanna Grahn skriver:

  Kan verkligen rekommendera Svarta lådan, har kört den själv i omgångar! 🙂

 • My skriver:

  Jag jobbade på Svarta Lådan för ett gäng år sen som ”packare”, eller vad man ska kalla det, alltså den som portionerade ut maten i lådorna. Smakade aldrig på maten själv men det jag kan säga var att det var väldigt noga med hygien och vi vägde varenda grej individuellt så att portionerna storleksmässigt stämde med varandra på grammet. Maten var alltid fräsch och tillagades på plats, självklart kunde kockarna förbereda mat, precis som man gör på restaurang (marinering t.ex och dylikt) men den tillagades när den skulle ner i lådan så det var inget som låg och blev gammalt. Har jobbat en del inom restaurang och sett allt från riktigt snuskig till top notch mathantering och Svarta Lådan tillhör definitivt det sistnämnda. Nu var det ju som sagt ganska länge sedan men ser inte varför de skulle ha ändrat ett bra koncept så jag har fortfarande hög tilltro till dem som varumärke.

  • Alexandra Bring skriver:

   Men åh vad nice att höra!!! Ska verkligen prova beställa hem därifrån! Smakat nån gång och minns det som gott också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.