LUGNA DAGAR

Hej fina! Hur mår ni? Jag har haft en sån lugn och skön dag idag. Första på en evighet tror jag.

Imorse efter att ha lämnat Lou på förskolan (sista inskolningsdagarna nu!) käkade jag och min kille en frukost ihop. Så mysig start på dagen <3 Vi båda satt och jobbade mestadels men det var ändå så häftigt att bara sitta där vi två. Sen hängde jag med honom ner på stan när han skulle till kontoret.

Jag gick några ärenden och sen mötte jag upp Vickan och Ellie som sov. Jag och Vickan hade ett litet poddmöte och käkade på Bodybuddy som jag skrev om förut. Det var om möjligt ännu godare på plats + sjukt mysig innergård. Tips! Efter det gick vi förbi på Tourns kontor innan det var dags att gå till Lous förskola.

Hämtade lilla damen som fortfarande är snuvig. Bestämde i alla fall att vi struntar i sista inskolningsdagen imorgon så hon får vara hemma med mig och vila lite. Haha. Jag ville verkligen det så kanske pushade det lite. Långhelg ihop <3 Saknade henne jättemycket idag.

Innan vi gick hem lekte Lou och Ellie lite. Vi gick hem och städade och fixade lite. Lou är så trött efter denna vecka så hon rådäckade på mig hemma när vi satte oss i soffan. Då kändes det självklart att hon ska få vila hemma imorgon i lugn och ro! Det här är ju första veckan som hon varit där själv så det är nog inte så konstigt att man känner saknad. Jag har haft svinmycket jobb andra dagarna så inte tänkt så mycket, men idag tänkte jag på Lou nästan hela dagen. Får se till att dränka mig i jobb när hon är borta!

Nu ska vi plocka bort middagen här som jag drar mig för. Jag har börjat somna kl 22 (andra dagen igår) så jag är svintrött. Dock magi att vakna före L på morgonen och känna sig så utvilad. Tackar kroppen för denna dygnsrytm!

5 reaktioner på “LUGNA DAGAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.