FREDAGSMYS

Hej fina ni! Hoppas ni mår bra? Vi hade en så himla mysig fredag igår. Vab för första gången. Lou var så sjukt pigg hela dagen och gjorde KAOS här hemma hehe. På eftermiddagen nä de jag att vi båda behövde komma ut (efter att hon kastat ut stenar och grus ur vår kruka skrattandes för 17:e gången fast vi just hade städat:))) så vi tog en tur med vagnen. Vi mötte upp Vickan och Ellie som hängde på till Hemköp. Köpte ost (Kaltbach som Vickan tipsa om, mmm), snacks som nya bönbollarna och lite frukt för L. Bönbollarna var så överhypade så blev lite besviken haha. Men – gick även förbi Lillebrors bageri på vägen hem och köpte med deras magiska kardemummabullar, blåbärsbakelser och färskt bröd tills idag. Så mysigt att gå förbi sitt lokala bageri inför helgen. Vill verkligen va en sån som går ut på morgonen och köper hem bröd, haha. Men babysteg..

Nu ska jag göra mackor till mig och Lou som vaknade kl 07. Hon verkar må mycket bättre nu så det var nog bra att vi vilade igår 🙂 Så gosig i alla fall, vill somna på mig varje kväll <3 Älskar den här åldern. Så mycket enklare när hon är krasslig nu för hon är så förstående. Idag kunde jag klippa naglarna på henne för första gången genom att bara förklara att vi behövde det. Dröm!

2 reaktioner på “FREDAGSMYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.