NYA HÖSTFAVORITER

Tröja – HÄR / Byxor – HÄR

Okej alltså jag har nog inte gjort ett ”collage” på typ 5 år? Så jag är inte så skillad haha! MEN ville verkligen visa och tipsa om dom här som jag köpte från Zara. Den tröjan är helt magiskt mjuk och byxorna är faktiskt förklädda leggings = sjuuuukt sköna med en knapp. Inget samarbete eller affiliate bara tips på mina nya favoriter i höstgarderoben. Gillar ni sånt här? Vill ni se mer? Det här är i alla fall en riktigt Alex outfit. Skulle jag få välja en outfit att ha hela hösten hade det varit en sån med mina Acne boots som hängt med i så många år och en svart kappa eller fuskpäls.

Jag kommer ju ha så mycket mer tid för bloggen och mina kanaler nu när Lou börjar på riktigt i förskolan nästa v, så är det något ni saknar/vill se mer av säg bara till!!! <3 Vet att jag varit sämst på att svara på kommentarer också men det ska det bli ändring på!!! Nya tider och jag är så peppad på att ha mer tid. Jag tänker mig att det blir lite mindre barnsnack (har ju varit väldigt naturligt eftersom mina dagar bestått av 100% att vara mamma), lite mer recept, tips och sånt. Vad vill ni ha, träning? Kläder? Mat? Har verkligen saknat att blogga så det ska bli skoj 🙂

9 reaktioner på “NYA HÖSTFAVORITER”

 • Carolins skriver:

  Yeeewy äntligen, saknat din blogg!! Älskar mode tips. Känner att vi har exakt samma stil så uppskattar verkligen inlägg som dessa ?

 • Sara skriver:

  Du omnämns i det här kommentarsfältet:
  https://bloggbevakning.se/2019/08/31/vad-ska-alla-mamma-influencers-gora-nar-den-nya-lagen-kommer/

  Vad är dina tankar kring det ämnet? Menar inget anklagande eller dömande, utan är bara genuint nyfiken på din åsikt. Tycker du verkar väldigt klok och eftertänksam så du har säkert reflekterat kring detta. Är själv lite brydd och obeslutsam kring vad som är rätt och fel med hänsyn till små barns integritet så skulle vara intressant att höra dina åsikter.

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag tycker ju uppenbarligen inte det är något fel i att dela mitt liv med L och tror inte hon kommer dra någon skada av det. MEN jag väljer vad jag delar, delar aldrig något när hon är ledsen/arg/naken eller annat intimt som jag skulle kunna tänka mig att hon inte skulle uppskattat om det skulle vara så. Men det är såklart en balansgång och ju större L blir desto mindre fokus vill jag lägga på henne i mina kanaler 🙂 Men då kommer hon ju också kunna bestämma själv och det kommer såklart respekteras till 100% vad det än är!

 • Johanna Grahn skriver:

  Yey, kul att du kommer tillbaka mer ???

 • Elin skriver:

  Din blogg var min absolut favoritblogg tiden när du lämnade ditt förra förhållande/gick in i förhållandet du är i nu och jag tror det var för att du förmedlade sån jäkla power lady-feeling. Så personligen skulle jag önska inlägg om självkänsla, arbetet kring Bring Sportswear (om du ska uppta det) och outfits kanske för jag gillar verkligen din stil och gärna liiite mindre fokus på barn och recept 🙂 du är en grym förebild, jättekul att du vill fokusera på bloggen igen! Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack för tips!!!! Jaa håller med, blivit lite enformigt här men tyvärr enda som hunnits med ? kram!

 • Stina skriver:

  Fina Alexandra!
  Jag saknar dina träningskläder, kommer det att släppas fler?
  Nu är jag dessutom gravid och skulle behöva ett par ”gravidträningstajts ”
  Älskar dina kläder, hoppas hoppas!!
  Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.