FAVORITFRUKOST

Måste tipsa om min nya favoritfrulle! Älskar den här granolan från Pauluns. Såg att det står protein ovan nu, haha. Det är säkert bra för mig som suger på att äta protein. Finns fortfarande lite svenska jordgubbar kvar så maxar jordgubbstiden. Jordgubbar är verkligen det godaste jag vet. Men i alla fall – supergod!

På tal om något helt annat så håller vi på att göra om en del här hemma. Vi har i veckan suttit och planerat och diskuterat och försökt komma fram till vad som blir mest praktiskt. Vår lägenhet är stor men behöver mer förvaring.

Vi gör om vår matsal, tyvärr är vårt bord för litet för stora familjen så vi tittar efter ett längre bredare bord och har även bytt till nättare stolar så dom ska rymmas att ställa in under bordet = få loss lite yta och få plats med fler stolar. Matsalen har varit det svåraste rummet i hela lägenheten faktiskt! Vi har ju en matsal för att alla ska rymmas där när vi har gäster men vi vill samtidigt kunna nyttja rummet lite mer än bara det. Vi ska bygga ihop ett sideboard med skåp så vi kan ställa in alla våra spel och massa annat som vi just nu har i linneskåpet i hallen = allt som ska vara där är på helt fel ställen.

Vi ska köpa garderob till Lous rum samtidigt och fler hyllplan till några skåp. Lous rum kommer genomgå en total makeover men vi tar det lite eftersom, viktigast är i alla fall att få undan alla kläder. Ska bli så skönt att få lite ordning här. Vi ska också bygga ett badrumsskåp i lilla toan och eventuellt måla om hela badrummet. Inte så stor grej då det är halvkaklat men något vi funderat på sen vi flyttade in, det är ju så litet så det går fort 🙂 Kul att göra lite småförändringar hemma! Hoppas att vi får till det 100% här nu. Förvaring är verkligen viktigast av allt och nu har vi bott in oss ett år så det känns enklare att veta vad man vill ha hemma long term.

1 reaktion på “FAVORITFRUKOST”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.