ETT ÅR SEDAN

Eftersom jag varit sjuk har jag inte så mycket spännande att dela med mig av MEN satt och kollade genom min mobil igår och tycker om att trycka på ”ett år sedan”. Senaste året har gått så himla fort, helt sjukt! Första halvåret som morsa gick rätt långsamt fram men det här känns på riktigt som typ en månad sen…

Min killes kantarelltoast. Känns som igår. Haha skoja, han gjorde en sån i måndags också 😉 Så jävla gött! Vår matta var lite mer fläckfri för ett år sedan haha. Viskos… men den är ju så fin ändå.

Minns att jag var så pepp på att få klä L i gulliga varma kläder <3 Nu känner jag mer att gud vad svårt att veta hur många lager och vad man ska ta på. Då satt hon bara i vagnen 🙂

Baby Lou vill man ju ha hundra till av! Hur ska man någonsin kunna leva utan en liten bebis… vissa dagar hoppas jag på en enorm familj medan andra dagar känner jag att det räcker haha.

Hade liveträning med Gainomax och har typ aldrig varit så snygg när jag tränat förut.

Vi inredde för fullt hemma och där hade vi inte ens fått upp tavlor. Men satan vad nöjd man var över lägenheten. Är fortfarande nöjd såklart men minns verkligen pirret. Sen jag flyttade hit har jag bott typ ett år i varje lägenhet så det är en sjuk känsla att bara vara på ett ställe. Lugnet.

Våga vägra lägga undan Birkenstocks… haha! Världens skönaste sko. Men faktiskt så är jag redo för höst nu 🙂 Den här hösten kommer bestå av mer Alex, mer jobb, mer rutiner och förhoppningsvis mycket träning.

5 reaktioner på “ETT ÅR SEDAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.