HEJ LIVET

Tjena bloggen. Såhär har jag sett ut idag. Det är alltså inte snor i hela mitt ansikte utan vattenånga (även jag har gränser). Skickade till min kille som efter det kom hem tidigt för att hämta Lou. Väldigt tacksamt <3 Har suttit och varvat huvudet ovanför hett vatten för att öppna upp med ånga med min nya näskanna jag fick tips om. Faktiskt så mår jag mycket bättre idag än igår med det + Nasonex.

När jag samlat lite energi gick jag över till Vickan och bockade av lite snabbt jobb för podden innan dom drar iväg till NY. Det har varit mycket poddjobb i veckan = kul! Önskar man hade haft lite mer energi bara :)))

Jag har i alla fall sovit minst 10 h varje natt och sömn brukar göra underverk. Jävligt glad över dom tipsen jag fick också!!

Det var allt jag orkade med för stunden, vi hörs sen ?

11 reaktioner på “HEJ LIVET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.