FYRA GLADA BILDER

Hej gullisar! Hur mår ni? Jag mår faktiskt lite bättre idag än igår haha. Tur för alla. Jag sover som fan och tänker att – imorgon är jag frisk! Sitter här under filten i morgonrock och jobbar. Väldigt tacksamt att kunna jobba från soffan dagar som dessa 🙂 Och att inte jaga och underhålla en liten hela dagen. Så skön känsla att veta att hon är på förskolan och har jättekul just nu.

Kollade i alla fall genom min mobil så här kommer några bilder från i veckan (oroa er inte, inga mer sjukbilder på mig!!!!)

När vi var i Skanör hade vi ingen vagn med oss till butiken. Lou brukar alltid sitta i vagnen när vi handlar och hon var HELT överlycklig. Hon varvade att peka på allt ätbart och skrika ”NAMNAM” med att heja på alla som gick förbi, haha! Lyckan när man har fått en foodie. Fan vad vi ska handla, baka och laga mat ihop. Hoppas jag. Önskar att hon blir asbra på laga mat så hon kan överraska oss ;-))

Från i måndags när Ida gästade våran podd! Ser framemot att lyssna på avsnittet för vi bara snackade på som fan. Så roligt! Dock var vi alla lite nervösa, sjukt eftersom det inte direkt är så att vi brukar vara nervösa när vi hänger. Blir en rolig podd i alla fall. Ida är så grym, hon har också släppt sin bok i veckan!!!!

När vi hade spelat in podden gick vi till Bodybuddy. Jag skriver så mycket om dom att man kan tro att det är ett samarbete men det är det absolut inte. Så glad att jag hittat ett nice ställe med nyttig mat. Tog räksalladen som vanligt. Tyvärr var juicen slut, hade behövt en liten extra boost! Jag orkade heller inte stå och ta en fin bild eftersom jag var sjuk men skitsamma. Ändå glad attt jag ens fotat i veckan.

Här kommer en till bild på L från Skåne. Sen hon föddes har jag knappt köpt klänningar till henne men det är så himla gulligt?! Ska införskaffa lite mer gulliga plagg. Hennes garderob nu består till stor del av förskolekläder som är lite mer praktiska och ej ljusa haha! Gjorde misstaget att ta på henne en vit tröja när det var tomatsoppa första veckan… nu jobbar vi mörkare kulörer.

Så- sista dagen jag låter mig vara sjuk för jag har en hel hög med jobb som väntar! Snart är det i alla fall dags att hämta lillan och ikväll ska vi äta ugnspannkaka till middag. Pappas recept på ugnspannkaka och makaronipudding kommer lagas i veckan. Jag har fått magkatarr igen och försöker fixa den utan tabletter så försöker äta lite snäll mat. Inget stekt, nästan inget kött, mild kryddad mat etc. Hela min kropp har verkligen brakat, hoppas allt försvinner nu också!

3 reaktioner på “FYRA GLADA BILDER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.