LOU UPPDATERING

Nu har det gått över tre veckor sen Lou skolades in och har fått lite dms om det så tänkte göra ett inlägg om det. Inte ofta jag får frågan att skriva MER om barn haha! Det har i alla fall gått toppen MEN på slutet har vi fått ett litet bakslag. Flera skrev att det är vanligt så vi väntade oss nästan det, men hon har senaste dagarna blivit ledsen när vi lämnar henne. Inte sådär panik och vill gå, men mer typ hejdå nu är jag heartbroken. Det känns ju helt hemskt att lämna sin lilla så men vi kollar från fönstret och hon slutar vara ledsen direkt vi går så det är ändå okej. När vi hämtar henne är hon däremot gärna kvar en stund och leker. Hon har fått massa gulliga kompisar som kommer fram på gården när vi kommer <3 Hon är väldigt bossig som vanligt men det har ändå gått väldigt bra. L har varit lite hårdhänt innan så vi var oroliga för det, men det har fungerat hur bra som helst och inga problem 🙂 Tror det var en liten fas av att testa gränser också för hon har slutat nypa/dra mig i håret sedan flera veckor.

Hur har hon blivit påverkad? Låt oss säga så här. Jag har inte velat skriva något pga vill inte jinxa. Men… Lou har slutat dricka ersättning på natten. Märkte att hon inte ens drack sin flaska helt så testade ställa in vatten istället och hon sover ändå genom hela natten. Hon dricker lite vatten och vällingen kl 19 och that’s it. När vi var bortresta sov hon oroligt och då fick hon ersättning så tänkte att nä, nu är det kört, men så fort vi kom hem igen körde vi vatten och det har inte varit några problem alls. Det är så sjukt att det bara löste sig av sig själv och förskolan. Hon sover också orimligt bra. Idag fick jag väcka henne 08, tidigare i veckan råkade vi försova oss eftersom hon vaknade strax innan 09! Hon somnar ju kl 19 senast varje dag så hon sover som en gudinna just nu. Håller verkligen tummarna att det håller i sig. För oss är i alla fall förskola guds gåva till föräldrar haha. Lou är så sjukt glad hela tiden, hon känns så stimulerad och hon sover så otroligt bra. Hon äter också jättebra. Det är nästan så att jag inte vågar skriva orden och vill dessutom inte vara en som rub it in. Det enda annorlunda är att hon blir trött mycket tidigare på kvällen och kan vara lite kinkig sista två h innan hon ska sova.

Vi ska nog åka iväg på en semester i höst en vecka och jag är lite orolig att det ska förstöra allt, men samtidigt så verkar hon väldigt trygg där och generellt. Hade hon känts orolig av förskolan och behövt vänja sig mer hade vi inte planerat något. Det har hänt ganska mycket privat på slutet och att åka iväg på en liten familjeresa hade verkligen varit en dröm <3

Jag tycker i alla fall att det känns hur bra som helst med förskola. För Lou var 1.5 år den perfekta åldern att börja! Nu är hon ju också ”egentligen” 1 år och 4 mån så kanske det hade varit annorlunda om hon var född rätt tid. Hon verkar i alla fall ikapp med allt så vet inte om det är någon skillnad. Hon är en riktig snackare nu. Härmar allt jag säger!!! Igår frågade jag: vill du inte ha lite ägg då? Och hon svarar ”ägg då”. Haha! Så jävla sjuk känsla att höra sitt barn säga ord. Vet inte om jag någonsin kommer komma över det. Eller jo, det hoppas jag verkligen. Riktigt creepy att sitta och le med öppen mun för att hon pratar när hon är typ 19..

Det var en liten uppdatering från oss 🙂

7 reaktioner på “LOU UPPDATERING”

 • Johanna Grahn skriver:

  Gud vad skönt att allt går så bra, heja lilla L!!

 • Erica skriver:

  Vad härligt!??

 • E skriver:

  Som sagt du ger mig hopp. Vill jättegärna höra mer om L o uppdateringar om henne mer kontinuerligt o hur allting går 🙂 så skönt att höra att det går bra nu med sömnen o allt.

 • Eddy skriver:

  Hej!
  Tänker du svara på kritiken kring my flawless. Många även jag känner oss grundlurade då vi genuint tror på dina samarbete och det visar sig att det är bara ett bluff företag, som inte går att få kontakt med för retunering av den billiga kopian som skickades, hade valt en rostig engångshyvel alla dagar i vecka istället för den där skiten. Tror vi är många som vill någon typ av uppdatering vad som gått fel i allt det här, även från ditt perspektiv.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Eddy! Jag har svarat alla som skrivit till mig <3 För det första: hade aldrig marknadsfört något om jag trodde det var en dålig produkt eller en site som inte svarar på kundtjänst. Den produkten jag fick hem var skitbra och jag fick inte upp något konstigt om företaget när dom bokade mig. För det andra: min agentur har suttit i långa möten med företaget pga detta från första kommentaren jag fick som var negativ och företaget har utlovat högre bemanning av kundtjänst för att svara ALLA samt förklarat att dom fick en extrem belastning = skickade även kartonger från deras danska lager. Att inte få svar när man fått en felaktig/trasig produkt är verkligen inte ok, jag har fått mailadressen till ägaren av företaget så om du inte fått svar, maila till: [email protected] ❤️ har också arkiverat mitt inlägg tillsvidare pga detta. Verkligen superledsen för allt strul, hade ingen aning om att det skulle bli såhär. Och om det skulle vara några konstigheter, maila mig så skickar jag vidare det till min agentur.

   • Eddy skriver:

    Jag uppskattar att du tar dig tid att svara alla och hoppas det är bara är ett stort misstag från företagets sida. Väldigt tråkigt att ni ska bli drabbad och med det ifrågasatt, precis som jag gjorde nu. Samtidigt blir man väldigt besviken och fundersam då jag inte sett någon profil som haft samarbeten med företaget skrivit eller pratat om det utan bara raderat inlägg eller ignorerat kommentarer och frågorna kring det hela. Tack igen för ditt svar. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.