FREDAGGGG

Hahaha fyfan vad sur jag är nu pga gjorde klart mitt inlägg för några h sen, gick just in i appen och tryckte på spara ej i inlägget. Hade tyvärr glömt att publicera det så nu försvann allt jag skrev :)))) Jajaaaa!!!! NU ÄR DET HELG! Snart iaf. Har skitmycket jobb idag. Sitter i skrivande stund och lyssnar genom måndagens podd och packar upp glasögon och kläder för två olika hauls. Så jävla taggad! Ni får kolla sen 🙂 Tror kläderna kommer upp redan idag.

Pappa kommer hit i helgen m familj = mys! Lou kommer bli så glad. Är också pepp på att hänga mycket med henne i helgen. Saknar henne massor. Idag gick lämningen så bra också, inga tårar. Yes!

Nu ska jag fortsätta här! Sorry för kort inlägg men har redan glömt vad jag skrev om sist = kan inte ha varit så viktigt ändå? Är iaf typ frisk nu och så jävla pepp. Sådär pirrig i kroppen med typ vårkänslor? Skumt!

13 reaktioner på “FREDAGGGG”

 • Johanna Grahn skriver:

  TGIF med andra ord! 😀

 • StrongerLife skriver:

  När tekniken funkar som bäst hehe
  Vad snygg du va idag! Eller ja, alla dagarna. haha

 • Malin skriver:

  Hej! Jag vet inte om du kommer jobba mer med bring sportswear men det hoppas jag verkligen! ? en önskan är att du isf kanske släpper tightsen i en vanlig o en petite modell, för mig som är 160 cm får jag alltid gå runt med massa tyg vid anklarna. O om det typ är text på benet så ser man bara halva texten haha ?

 • Johanna skriver:

  Lyssnar på din och Victorias podd vilket är en av veckans höjdpunkter – så härlig! 🙂 Vore så skoj om du kunde göra ett inlägg där du tipsar om olika matställen att beställa från på Foodora/Uber Eats. Känns som att ni är lite av experter på den punkten 😉

  Ha en superfin fredag!

 • Sara skriver:

  Är så sjukt glad att jag hittat din blogg, du känns så genuin och äkta i allt du skriver. Oavsett om det är positivt lr negativt, helt enkelt bara äkta! Uppskattas verkligen i en så konstlad och tillrättalagd värld! Skulle verkligen uppskatta inspirerande träningsinlägg, om det är någon som kan ge mig lite pepp att göra något åt min icke existerande energi som 3barnsmamma så är det du!
  Ha det gott!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Men åh vilken fin komplimang <3 jättegulligt!!! Åh det kommer, måste nämligen peppa mig själv hehe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.