MÅNDAG IGEN!

Heeej! Hoppas ni haft en härlig helg 🙂 Såhär såg jag ut innan jag bytte om och drog iväg i lördags. Jag har inte fotat mycket i helgen men tänkte ändå dela några bilder!

Lou vaknade och såg att pappa var hos oss. Här är hon helt nyvaken och i chock typ, haha! Men pappa fick t o m hänga med henne solo en stund så det gick skitbra. Jag drog iväg och min kille behövde handla några grejer. Så kul att det går så bra! Vi facetimar väldigt ofta så jag tror faktiskt det hjälper mycket när man bor långt ifrån varandra. Så magiskt med tekniken som finns.

Sen svirade jag om och åkte till Nellys fest. Jag åkte dit ensam pga tänkte att äh, känner ju säkert massa där. Kommer in – känner inte en jävel haha! Sociala stressen. Ja om ni är som mig så fattar ni :))))) MEN sen hittade jag några kompisar och att Madde Billman satt bredvid mig = alla oro släppte. Har börjat att inte höra av mig till någon när jag går på events osv, så jag för öva lite socialt. Det går ändå framåt!

Jag och min bordsdam <3 Det var så kul att komma ut en sväng och träffa massa folk, vissa som jag inte träffat sen jag var gravid?? Så bra uppstyrt och önskar jag hade kunnat stanna kvar!

Men, efter det åkte jag hem och vi fixade klart maten. Det blev kantarellsås, ugnsstekt rostas och klyftpotatis med en sallad. Blev verkligen SVINgott. Det är också första gången vi köper hem rött kött på jag vet inte hur länge?

Sen kollade vi tv, snackade och bara tog det lugnt. Igår åkte jag och Lou med pappa, hans fruga och min halvsyrra till MOS. Lou sov hela tiden vi var där och vaknade påväg hem, haha! Jag som tänkte att hon skulle få springa av sig 😉 Istället vinkade vi hejdå till morfar o co och drog till Vasaparkens lekplats. Lou bara sprang runt och lekte med alla fast dom inte lekte med henne, hon var jätteglad haha! 🙂

Det var det vi gjorde i helgen!

5 reaktioner på “MÅNDAG IGEN!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.