RASTAR ALEX

Heej på er! Hoppas ni har en härlig onsdag 🙂 Jag har varit hemma så sjukt mycket på slutet då jag haft en hel del jobb, varit sjuk etc. Igår kände jag att nä fyfan Alex, nu måste du ut ur huset! Så imorse efter jag lämnat Lou begav jag mig på äventyr haha.

Jag började med att gå förbi på Busnel! Följer dom på IG och tycker att kläderna är to die for så kände att det var dags att gå och prova en grej jag spanat in…

Denna cape! Hade världens sämsta outfit under men jag älskar den. Det här är en lite stor storlek men hur fin? Den var lika magisk som jag föreställt mig. Inte ofta jag fastnar för något materiellt.

Provade den även i kamelfärg. Så sjukt fin färg men jag känner mig själv och tror faktiskt jag kommer använda svart mer. Men jävligt svårt val haha! Fick hjälp att fota också, så bra så kan man jämföra 😉 Dom hade så sjukt mycket fint. Har inte riktigt bestämt mig ändå….. dör för den här färgen!

Nu sitter jag på ett café och jobbar. Min största fobi = sitta själv på café. Men vet ni? Det känns faktiskt asbra. Hittade ett perfekt ställe där jättemånga sitter ensamma plus att det ligger lite off. Sitter en mamma bredvid och matar sin lilla så jag saknar Lou! Sjukt men jag känner mig verkligen ensam utan henne? Har ändå hängt ihop varje dag och på nästan allt, känns jättekonstigt att vi inte är med varann på dagarna om än väldigt bra för oss båda. Hon får leka, jag får jobba. Men det är svinjobbigt att se barn bredvid sådär. Försöker typ undvika barn medan jag har mina jobbtimmar. Känsligt! Men man vänjer sig väl.

Ska i alla fall på en lanseringslunch för Kenzas nya parfym om ett tag, så kul! Perfekt vecka när man känner sig lite lonely på dagtid med lite events osv inbokade. MYYYYS! Ska smita förbi nån butik innan och se om jag kan hitta något varmt L kan ha under jackan, fleece eller liknande. Börjar bli SÅ kallt på morgonen nu?

4 reaktioner på “RASTAR ALEX”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.