BOKTIPS

God morgon mina vänner! 🙂 Imorse började dagen alldeles för tidigt enligt mig. Vill inte skriva tiden då vissa går upp då varje morgon med sina små hehe, men att gå upp 1.5 h tidigare än man brukar är inte det bästa jag vet. MEN Lou var så himla mysig och också trött (babylogik att gå upp ändå) så vi hade en riktig gosig morgon ihop. Just nu har Lous förskola ett projekt för att öka intresset för böcker och alla barn har tagit med sin favoritbok dit. L har mest varit intresserad av pekböcker innan men jag som älskade böcker som liten hoppas ju att hon också kommer det. Men faktiskt så har jag märkt att hon börjat hämta böcker allt oftare och nu är det inte bara att bläddra som är kul, hon har börjat lyssna på vad jag säger också. SÅ mysigt! Vi är inte riktigt på stadiet att hon kan lyssna på en saga innan hon somnar men det kanske kommer. Då gör hon bara allt för att inte ligga still haha.

I julas beställde jag en sån här bok till L och en till Ellie. Nu har den blivit en favorit här hemma. I hennes bok så är alla figurer döpta och försökt efterlikna lite i utseende efter t ex mig, min kille och henne. Hittade dom på en sida som hette min bästa bok. Kan tipsa er om det ifall ni missat! Blir lite roligare om man kan peka och säga där är du. Vet inte om Lou blev så lik dock haha. Jaja hon gillar boken iaf 😉

Nu ska jag ta en stor kopp te medan jag sminkar mig. Har en del jobb samt en lunch att gå iväg på sen. Tänkte starta en kul grej här. Eller jag tycker det iaf, så hoppas ni gör det. Igår frågade jag om tips på nyttiga snacks. Idag gick jag och handlade lite olika av det + lite grejer man kan baka nyttigt med. Tänkte prova mig genom både snacks och bakande och betygsätta allt här. Försöker ju verkligen att undvika socker och sånt på vardagarna iaf men på kvällen blir jag alltid sugen på nåt efter maten. När jag tränar blir jag alltid pepp på att leva lite renare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.