SKITDAG

Näää fyfan vilken sugig dag! Skrev ju innan om min oro, blev inte bättre av att läkaren också blev orolig = fick operationstid på tisdag och sen ska min lilla hud iväg på analys. Det som suger mest av allt är att det tar 6-8 veckor för att få provsvar. Så nu kommer jag ha ångest i 6-8 veckor 🙁 Jag är verkligen superkänslig för sånt här så har gråtit non-stop tills Lou kom hem och jag fick suck it up. Blir så extra känsligt sen jag blev mamma också? Jaja, ska försöka att inte tänka mer på det. Kan ju verkligen inte göra något åt det just nu mer än att övertänka.

Hoppas att ni har en bättre start på helgen. Ska försöka get my shit together i helgen. <3 Har typ ingen aptit just nu men ska försöka äta något gott. Min fina kille åkte och handlade allt jag ville ha och städade hemmet så jag skulle bli lite gladare.

7 reaktioner på “SKITDAG”

 • Linnéa skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Massa kärlek till dig Alex ❤️ Som du själv skriver, det finns inget du kan göra just nu medan du väntar. Sjukt svårt att tänka bort det såklart… bryt ihop och kom igen helt enkelt ❤️

 • Emma skriver:

  ❤❤

 • StrongerLife skriver:

  Men åh vad jobbigt! Förstår din oro, och det blir inte bättre alls, av att de vill ta blodprod MEN eftersom du ofta går och kollar så tror jag nog att oavsett vad svaret blir så har du kommit dit i tid. Det är det som är så bra med att gå till läkaren och kolla upp då och då.
  Kram

 • S skriver:

  Hej, förstår din oro! Kände mig tvungen att skriva då jag själv är väldigt hypokondrisk och gick igenom liknande i våras. Läkaren till mig sa att OM det nu skulle visa sig vara något så har man oftast tagit bort det i tid, vilket betyder att man inte gör något mer, så man ses som behandlad iom att man har opererat bort fläcken, och att om det är relativt litet så är chansen att det hunnit sprida sig minimal. Detta lugnade mig, hoppas det kan lugna dig lite också! Kram

 • Rebecka skriver:

  Hej!

  Jag kollar mig också med några års mellanrum eftersom jag solade så mycket i tonåren (skäms).
  Fick ta bort ett märke på armen när jag var runt 24, först var det inte alls någon panik sen ångra sig läkaren och bara vi måste ta bort den NU. Vilket såklart kändes asläskigt! Det var ett ganska stort oregelbundet märke (som jag dock hade haft länge). De tog bort det och återkom aldrig. Så det var ju lugnt. Men vet vilken ångest man får! Har många konstiga märken så ditt inlägg peppade mig att kolla mig igen… har liksom du många märken varav många ser lite halvknepiga ut. Tänk på att du är ung och det tar oftast många många år att utveckla något malignt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.