TIDIGA MORGNAR

Imorse var jag INTE pigg kan jag lova er. L vaknade massor inatt så antar det är hennes tänder som gör ont (ser ut som det) eller nåt annat. Hon vaknade varje timme ett tag så man hann precis somna om. Lilla gumman var så trött idag också <3 Ville bara kramas hela dagen med henne. Men, gick ändå bra att lämna och dom kommer ha noll problem att lägga henne vid vilan i alla fall haha.

Jag är ju lite hypokondrisk och har den värsta dödsångesten. Jag har så sjukt mycket födelsemärken och varje år kollar jag dom. När jag var gravid fick jag ett på magen som kom rätt snabbt som gjorde mig orolig, men det var ingen fara med det. I somras klöste Lou på det (ajjjj haha) så det blödde och blev en skorpa. När det sen läkte blev det mycket mörkare än innan och jag har inte tänkt så mycket på det men häromdagen kände jag att shit, måste ändå åka och kolla. Nu har jag googlat och nu är jag helt säker på att jag kommer få världens jobbigaste dom idag. Är lite lätt illamående av oro och försöker tänka bort det. Iaf så är det hur viktigt som helst att kolla upp födelsemärken och på samma sätt som man ska kolla brösten efter knölar ska man hålla koll på dom små rackarna! Håll tummarna att det går bra för mig idag är ni snälla ❤️

2 reaktioner på “TIDIGA MORGNAR”

  • Karin skriver:

    Jag ska ta bort tre leverfläckar på måndag. Har aldrig gjort det förut.
    Min farfar hade maligt melanom och jag tror inte att jag direkt är en riskgrupp men man vet ju aldrig?

  • Johanna Grahn skriver:

    Åh jag avskyr när man får sådana där ”attacker” och man är bergis på att man ska dö typ strax. Det är nog ingen fara, håller tummarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.