FAMILJEDAG

Igår var vi finklädda eftersom vi skulle på 13-års kalas hos min killes brorsdotter! Då tog min kille några bilder (se: många). Jag var så glad för min nya cape från Busnel. Det blev färgen kamel efter allt! Tycker den är helt perfekt och jag vill använda den hela tiden. Älskar att känna mig lite ”preppy” i kläderna, känner mig alltid som finast i den stilen.

Jag vaknade efter 10 idag, så skönt, och sen har jag gosat med min lilla familj. Lou sover fortf efter 2 h och min kille åkte på ett ärende. När han kommer hem ska vi försöka hitta på något att göra idag men har noll idéer. Bokade iaf en middag ikväll för oss om vi inte hittar något annat att göra. Känner bara för att komma ut och göra något! Tänkte på typ Junibacken men det känns som att L är lite liten. Får se vad det blir helt enkelt.

Hoppas att ni har en härlig söndag och rår om varandra <3 Tack för alla kommentarer och pepp. Ni är bäst!

6 reaktioner på “FAMILJEDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.