MÅNDAG IGEN

Pyjamas halva dagen igår pga söndag men inte idag! Har en del jobb och annat att bocka av 🙂 Måste lyssna genom några grejer i podden innan den ska upp, vi hade en hel del strul med tekniken i veckan så varning för att ljudet kommer vara sådär! Hade tänkt träna men imorgon ska jag operera mig och efter det får jag inte träna på 4-5 veckor, så det känns onödigt med ett pass bara. Nya tag om några veckor helt enkelt 🙂

Lou sitter och leker med sin lilla Babblarna-figur. Så gulligt! Hon och Loki hänger bredvid varandra som vanligt. Dom har blivit så tighta. Loki hämtar alltid leksaker till Lou som dom sen ”bråkar” om. Jättegulligt <3 Sån lyx för Lou att växa upp med Loki och kul för honom med någon som inte tröttnar på att leka haha.

Ska försöka planera in bra mat i veckan och hålla kvar vid bra rutiner trots att jag inte kan träna i alla fall. Är inne i så bra rutiner och jag mår verkligen allra bäst då! Hemlagad mat som är näringsrik och mycket vego. Känner mig fräsch på insidan av det. Men nu ska jag gosa med L innan vi ska gå. Puss

10 reaktioner på “MÅNDAG IGEN”

 • Johanna Grahn skriver:

  Vad ska du operera för något? Eller är jag bara helt efter som har missat det haha?

 • StrongerLife skriver:

  Vad är det för operation du ska göra?

 • ebba skriver:

  sååå kul att du börjar experimentera mer med vego-mat!! keep it up 😀

 • Karin skriver:

  Hej finis! Lycka till imorgon❤
  Jag tog bort en leverfläck på ryggen idag faktiskt. Läkaren var inte så impad när jag sa att jag tänkte gå på spinning imorgon bitti?så jag fick lova att hoppa över träningen ett par dagar och sen endast köra ben tills stygnen tas i slutet av nästa vecka.
  Tänkte förresten på dig i helgen när jag och barnen var på Birkagården. Det är ju lite i ditt hood, om jag förstått det rätt. Så mysigt där! Bodde i krokarna innan vi blev med hus och jag var såååå nostalgiskt när jag gick runt där och skulle visa barnen att HÄR är mammas gamla gata, HÄR brukade mamma ta bussen, HÄR är mammas gamla apotek osv. De tyckte nog inte att det var lika kul som jag?

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack fina! Hahaha nej men det där misstaget har jag gjort och fick världens fulaste ärr. Bättre att vila lite tror jag =) Det är tydligen så djupt så tar upp mot 12 mån innan det läker helt. Inte för att man ska vila i 12 mån men kan va bra att tänka på! ÅH ja visst är det ett fantastiskt område <3 Vad mysigt, fattar att det blir nostalgiskt. Kanske är jag en dag om vi flyttar till hus! <3

 • E skriver:

  All lycka Imorgon! Håller tummarna för dig, oroa dig inte det kommer säkert gå jättebra. <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.