VECKOLISTA

Jag älskar listor. Det är typ det roligaste jag vet att läsa. Tänkte börja göra en lista varje vecka, tycker ni det är kul? Älskar Idas veckolista så den fick bli min inspo 🙂 Om ni tycker jag ska lägga till nåt intressant så säg till!!!

Veckans roligaste:

Ni såg säkert detta på IG story men fan vad jag garvade när vi letat hysteriskt efter Lous skor i ca 20 min innan jag gav upp, satte på henne sneakers och skulle ta min jacka… hahaha!

Veckans bästa:

Vi hittade äntligen ett matbord som passar in under alla våra krav! Det fick bli svart tillslut. Vi har dock inte beställt det än men ska. Är så peppad på att komma i ordning hemma. Vill organisera allt.

Veckans flopp:

Haft så ont så jag har inte kunnat bära L. Känner mig så taskig! Men en positiv sak av det är att vi får kommunicera mycket och att L hinner plocka sjukt många stenar påvägen till förskolan 😉

Veckans favorit:

Min drömcape! Att den är min nu <3

Veckans bästa måltid:

Färdigköpt pankotorsk (tycker det är mycket godare än fiskpinnar!) med råkostsallad, kokt potatis och en dillsås på gräddfil, dill, bostongurka, senap och salt & peppar. MUMS! Blev så sjukt gött. Älskar att vi börjat laga så mycket mat efter att ha varit sjukt lata.

5 reaktioner på “VECKOLISTA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.