SÖNDAGSUPDATE

Hej gullisar! Sorry för lite off i helgen men mamma och min lillebror har varit här och bott hos oss = spenderat tiden med dom 🙂 ska berätta mer om helgen sen men nu ligger jag här i matkoma efter att ha varit hos min svärmor på middag. Ni kanske såg min story hehe. SÅÅÅÅ jävla gott! Älskar libanesisk mat så inte helt fel att hamna i en libanesisk familj 😉 Hon hade också gjort en egen säng till L som hon fyllt med massa gosedjur så vi båda var i paradiset.

Lou var lite hängig imorse men hon har ändå varit rätt pigg idag så vi får se om det blir hemma eller förskola imorgon! Har varit full rulle i helgen så hon kanske är lite slut på 😉

Imorgon ska min kille göra falafel som han är så sjukt duktig på, så matkoman fortsätter i veckan men sen ska jag fan köra nån slags green detox igen haha! Är helt tung i kroppen av allt bröd, pizza och godis i helgen så är riktigt sugen på fräsch mat. Falafel är dock väldigt fräscht men ni fattar! Nu ska jag dricka massa vatten plus äta upp godiset som finns kvar. Hörs imorgon <3

2 reaktioner på “SÖNDAGSUPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.