LÖRDAG OCH LAKRITSPROVNING

I lördags hade vi överraskat mamma med lakritsprovning. Vi alla ÄLSKAR lakrits i familjen så det kändes trevligt. Jag kunde inte mycket om lakrits men nu har man lite koll 😉

Innan det var dags hann vi strosa runt i regnet mellan butiker och kika lite. Fönstershoppade som vanligt hehe. Hade dock behövt inhandla lite grejer till vår semester vi ska på i okt men får leta lite närmare!

Såhär såg tallrikarna ut när man kom fram. En blandning av söt- och saltlakrits samt ren lakritsrot och andra former av ren lakrits. Spännande! Min favorit var den tredje svarta längst uppe, alltså kl 14. Sötlakrits!

Min 14-åriga lillebror var inte sådär superpeppad på att vara med på bild (som man var som 14-åring) men jag tvingade honom. Därav mitt ansikte haha!

Mamiiii och Vickan!

Lämnade kiddos hemma och fick flera frågor om vart vi gjorde det. Det var på Lakritsroten, Vickan som hitta! Dom hade en med vin också som jag inte hade bangat att prova också!

Imorse var Lou pigg så vi gick till förskolan, men sa att jag skulle vara på standby idag om L blev hängig. Hon vägrade sova på vilan så dom ringde mig så gick jag och hämtade henne. Hon har ingen feber eller nåt men kändes bra att hon får sova lite och vila så förhoppningsvis mår hon bättre när hon vaknar! Det är omgång tre av att lägga henne nu så hoppas hon somnar haha. Så blir det alltid när läggningen på dagen blir försenad. Men nu verkar det som att hon håller på somna. Hade glömt bort hur frustrerande det är att lägga en liten när dom borrar på ovanför. Men som tur är så hör det ju inte till vanligheterna längre! I mars är dom iaf klara med vindarna ovanför. Gissa om vi längtar 🙂 Ska bli så underbart att kunna kolla ut på utsikten istället för på Leffe. Nä skoja bara, ingen heter Leffe men ni fattar nog haha.

Nu ska jag kolla hur det går för fröken med sömnen!

3 reaktioner på “LÖRDAG OCH LAKRITSPROVNING”

  • Carro skriver:

    Lyssnade på senaste podden nyss och känner igen mig SÅÅÅ mycket! Är njurtransplanterad och har iom medicinerna ökad risk för hudförändringar så går och kollar mina leverfläckar varje år (har också massor). I mars tog jag bort en som såg lite annorlunda ut. Men allt såg bra ut. Men under den perioden och nu när jag tar prover generellt känner jag igen mig såååå mkt i din oro. Jag VET ju att man inte kan påverka resultatet så varför då oroa sig? Det är som du säger att hellre va glad under de timmarna provresultaten tar och njuta av att få va hemma och frisk men ist kan jag inte lämna sängen utan ligger och gråter ist… ska försöka med dina 24h positiva tänk nästa gång ist. Tack för all inspiration du ger ❤️

  • malin skriver:

    alltså herregud vilken snygg mamma du har!!

  • Sara skriver:

    Gillar dina boots. Var är de köpta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.