FÖRKYLNINGSTIDER

Läst att man ska skala ingefära med en sked, och idag testade jag det och shit vad smidigt det gick! Ni kanske är som jag, lite sega på att haka på men då kan jag säga att det funkade skitbra haha 🙂

Lou har varit snorig sen i augusti men nu är det i en liten dipp och jag kände imorse att jag var liiiite snuvig. Vill absolut inte bli sjuk igen så idag hinkas det te med ingefära, honung, mynta och citron här hemma. Vet att det finns mycket medicin/naturmedicin men jag försöker alltid att undvika medicin! Förut knaprade jag alvedon höger och vänster. Nu när jag fick magkatarr justerade jag vad jag åt ett tag och det gick då över. Det är så skönt när saker går att ordna utan att slänga i sig nåt!

Blev lite sidospår haha men jag försöker med sömn och te nu så hoppas jag att jag inte blir sjuk igen. L bjöd på sovmorgon imorse och jag vaknade före henne. Lät henne sova ut för var osäker på hur hon mådde idag men hon var pigg som en mört så det fick bli föris. Stackarna kommer inte ha lätt att få henne att somna efter denna monsternatten. Men jag sa att jag jobbar hemifrån idag och att dom skulle ringa om det är nåt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.