VECKOLISTA

Skulle egentligen postat detta igår men var så himla hängig så här kommer det istället 🙂

Veckans roligaste:

Måste ändå vara att jag försöker äta så sockerfritt som möjligt och på två dagar fick en tårta, kanelbullar och lakrits hem haha! Väldigt tacksamt dock <3 i vanliga fall hade jag bara tryckt i mig allt, nu fick istället L’s förskola gott fredagsfika och jag njöt av lakrits igår 🙂 mm!

Veckans bästa:

Att vi fått hem allt från IKEA så att vi äntligen kan få lite ordning i alla skåp hemma. Det är lycka på en hög nivå. Om det är något jag mår riktigt bra av så är det när allt har sin plats och det är enkelt att ha ordning och reda! Mest taggad på att fixa Lous rum. Det har typ blivit vår lilla gömma av grejer hehe. Plus att hon växer ur både kläder och saker väldigt fort så det har redan blivit några vändor till förrådet för min kille.

Veckans flopp:

Att jag blev sjuk samtidigt som allt kom. Var verkligen taggad på att göra massa kul i helgen + fixa hemma men nu sitter jag här i pyjamas kl 12.30 och solen skiner utanför och lägenheten är en stor röra.

En annan sak är att jag försökte göra ostkaka utan socker och den blev så jävla äcklig haha. Visar inte allt jag bakar…. Den blev riktigt torr, trodde verkligen den skulle bli så bra.

Veckans favorit:

Dadlar med mandelsmör, en sötmandel och havssalt som man lägger i frysen. Tack Vanessa för det enkla jävligt goda snackset (och Vickan för att du la upp hur man gör här)! Verkligen SÅ gott.

Veckans bästa måltid:

Ätit så gott i veckan men godast av allt är nog falafelsalladen vi slängde ihop på resterna från falafelmiddagen. Min kille är BÄST på göra falafel så han fick göra några nya på smet vi frös in. Hade sallad, picklad rödlök, morötter, paprika, tomat, fetaost, gurka, hummus, tzatziki och persilja på. Ja ni hör ju! Såg riktigt äckligt ut men det var seriöst en dröm i munnen.

2 reaktioner på “VECKOLISTA”

  • Rebecca skriver:

    Hej! Vilket mandelsmör använder du/är din favorit? Köpte precis Renée Voltaires men gillar det inte så mycket..

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.