KOMMER I ORDNING

Kolla vad fint det har blivit här inne! 100% tillfredställande (minus blöjpaketen under skötbordet och mathem-påsen med sommargrejer vi ska ha med utomlands haha). Innan var det grejer överallt men nu finns massa space 🙂 Vi tog bort Lous klädskåp när vi slängde upp garderoben bakom dörren för att frigöra yta. Det bästa av allt är att det finns massa utrymme kvar i garderoben, vi använde bara hälften av lådorna. När händer det ens!

Vill ni se hur vi löst övrig förvaring eller är det helt ointressant? 🙂 I veckan beställde vi också matsalsbord, taklampa och en lampa till vår ”sideboard” aka monstret på golvet som vi inte har nån aning om hur vi vill göra med haha. Ska bli kul iaf när allt är på plats. Man blir lite nykär här hemma när allt är i så bra ordning.

11 reaktioner på “KOMMER I ORDNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.